Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2020, 7:16
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Netflix ti dovolí pozerať filmy a seriály 1,5x rýchlejšie alebo pomalšie

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Ak chceš pozerať seriály a filmy rýchlejšie, aby si toho stihol viac, Netflix ti túto možnosť ponúkne.

V priebehu tohto týždňa sa všetci predplatitelia Netflixu, ktorí sledujú obsah na androidoch dočkajú novinky. Všetok program budú môcť pozerať v 0,5x a 0,75x spomalených, alebo 1,25x až 1,50x zrýchlených záberoch. Hodinovú epizódu seriálu tak môžeš dokončiť už za 45 minút. 

Každá epizóda a nový program sa začne prehrávať v normálnej rýchlosti. Zrýchlené či spomalené streamovanie si musíš stále manuálne nastaviť, aby si na to niekedy nezabudol a nevedomky nezačal pozerať všetko v neprirodzenej rýchlosti.

Spoločnosť pracuje na tom, aby zmena rýchlosti streamovania nijako neobmedzila kvalitu programu, a to vrátane správneho prehrávania zvukov a podobne. 

Odporúčané
10 filmov a seriálov, ktoré v auguste uvidíš len na Netflixe a ostatných streamingových platformách 10 filmov a seriálov, ktoré v auguste uvidíš len na Netflixe a ostatných streamingových platformách 3. augusta 2020, 14:13

Táto možnosť sa neskôr dostane aj na tablety, počítače či televízory. Momentálne je dostupná len na mobiloch používajúcich android. Túto funkciu na jednej strane zavrhujú filmári, herci a tvorcovia celkovo.

Na strane druhej už Netflix pochválili spolky pre nepočujúcich a nevidiacich ľudí. Nevidiaci dokážu zvukové záznamy spracovať oveľa rýchlejšie, a tak im rýchlejšie prehrávanie vyhovuje. Nepočujúci zasa uvítajú dlhší čas na prečítanie si titulkov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia