Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2020, 15:03
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Splinter Cell sa dočká anime na Netflixe. Seriál vytvorí scenárista Johna Wicka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Derek Kolstad pre Netflix vytvorí anime o Splinter Cellovi.

Možno si ešte spomínaš, že pred pár rokmi boli plány na film na motívy Splinter Cella, pričom hlavnú rolu mal stvárniť Tom Hardy. Ten film je asi dávno zrušený, no fanúšikovia Sama Fishera sa môžu radovať. Teda, nie tí, ktorí už roky prosia Ubisoft o nový diel v hernej sérii. Namiesto toho sa dočkáme anime spracovania na Netflixe.

Odporúčané
Xbox Series X bude najsilnejšia konzola na trhu. Kedy vyjde, koľko bude stáť a vďaka čomu sa stane Netflixom videohier? Xbox Series X bude najsilnejšia konzola na trhu. Kedy vyjde, koľko bude stáť a vďaka čomu sa stane Netflixom videohier? 28. júla 2020, 13:56

O seriál sa postará Derek Kolstad, scenárista Johna Wicka. O uzavretí dohody informuje Variety. 

Kolstad je zaneprázdnený scenárista. Okrem všetkých 4 dielov Johna Wicka napísal aj scenár pre pripravovaný spin-off seriál z jeho sveta s názvom Continental. Napísal aj akčný thriller Acolyte, ktorý uvidíme budúci rok, seriál Die Hart pre Quibi či akčný thriller Nobody od režiséra skvelého Hardcore Henryho.

Skvelo sa však cíti aj vo svete videohier, keďže stále pracuje na seriálovom spracovaní Hitmana, na filme Just Cause a teraz už aj na Splinter Cellovi. Netflix si údajne objednal rovno 2 série o agentovi Samovi Fisherovi, ktoré by mali mať dokopy 16 epizód. Prvá séria by mohla na Netflix doraziť koncom budúceho roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia