Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. júla 2020, 12:46
Čas čítania 1:06
Matej Krajčovič

Pripravuje sa ďalší film Mortal Kombat, chýbať nebudú ani brutálne fatality, z ktorých ľuďom na pľaci prišlo zle

FILMY A SERIÁLY MORTAL KOMBAT
Uložiť Uložené

Finálne údery, ktoré protivníka pripravia o život, by však podľa tvorcov nemali byť samoúčelné.

Kultová počítačová hra Mortal Kombat sa dočká ďalšieho filmového spracovania, informuje MovieWeb.com.

Ide o titul, ktorý sa prvýkrát objavil na konzolách ako je Amiga či Sega, no možno si ho hral alebo minimálne videl aj na PlayStatione. Ide o bezbrehú bitku dvoch hráčov proti sebe, kde si okrem tradičného odoberania zdravia každým úderom mohol v boji použiť tiež tzv. fatality

Odporúčané
Nechýbajú brutálne detaily zlámaných kostí ani krv. Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge ukazuje drsný trailer Nechýbajú brutálne detaily zlámaných kostí ani krv. Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge ukazuje drsný trailer 10. marca 2020, 8:49

To boli záverečné, mimoriadne brutálne kombá, ktoré protivníka dokončili a zabili. Za scenárom stojí Greg Russo, ktorý je okrem iného spájaný aj s tajomným filmom inšpirovaným sériou Resident Evil, o scenár sa zas postará Simon McQuoid. Pre oboch to bude prakticky debut. 

McQuoid uisťuje, že extrémne a explicitné násilie fatalít nebude chýbať ani v kine: „Aby som povedal, boli dni, kedy mi na pľaci bolo zle. Nerobím si srandu... Vôbec sa nešetrili,“ vyjadril sa pre médiá. 

Všetko sa navyše zaobíde bez nadmiery počítačovej CGI animácie" „Môžem s určitosťou povedať, že fatality, ktoré dáme do filmu, sú priamo z hry. Nebudeme prichádzať s novými vecami, ktoré ste už nevideli predtým, no napriek tomu sa chceme uistiť, že ak ich použijeme, nie je to len preto, aby tam boli. Všetko bude mať v príbehu svoj význam,“ povedal zas producent Todd Garner. 

Nový film Mortal Kombat by mal dostať R-kový rating, čo by znamenalo, že osoby do 16 rokov by naň v kine mohli iba v sprievode dospelej osoby. R je však miernejší než napríklad NC-17, ktorý dostal Kill Bill či Predátor II.

Vo filme sa objaví napríklad Max Huang a Ludi Lin, ktorých môžeš poznať z niektorých seriálov ako vedľajšie postavy, kde autori využívali hlavne ich schopnosti v bojových umeniach. Medzi známejšie mená patrí Scott Adkins a Michael Jai White.

Mortal Kombat v kinách očakávaj 15. januára 2021, pokiaľ nenastane odklad kvôli pandémii koronavírusu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia