Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2020, 11:17
Čas čítania 0:24
Tímea Krauszová

Pozri si, z ktorých okresov pochádzajú noví nakazení. V nitrianskej ubytovni ich strážia policajti aj vojaci

TECH KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V ubytovni pri Nitre je spolu s nakazenými ďalších takmer sto ľudí.

Na Slovensku za uplynulých 24 hodín laboratóriá spravili 3 333 testov, pričom odhalili 41 nových pozitívnych prípadov nákazy koronavírusom. Pozri si na mape nižšie, odkiaľ nové prípady pochádzajú.

Najviac ich potvrdili v okrese Prievidza (11) a Bratislava (10). Nové prípady pribudli aj v Dolnom Kubíne, Malackách, Leviciach, Myjave, Nitre, Novom Meste nad Váhom, Poltári, Poprade a v Žiline.

Z dnešných prípadov v Nitrianskom kraji je na jednej z ubytovní pri Nitre 8 pozitívne testovaných ľudí, všetci si nákazu priniesli zo zahraničia. Ubytovňu strážia policajti aj vojaci, informuje TV JOJ. Na ubytovni je podľa informácií slovenskej televízie 104 ľudí, ktorých už otestovali, ale výsledky všetkých testov ešte nie sú známe.

Odporúčané
5 miest na východe, kde sa zadarmo okúpeš v divokej prírode 5 miest na východe, kde sa zadarmo okúpeš v divokej prírode 19. júla 2020, 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia