Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2020, 7:40
Čas čítania 0:56
Matej Krajčovič

Testuje autá a zarába milióny. 33-ročná Alex je zrejme najlepšou carfluencerkou na svete

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Žije v Dubaji a vozí sa na autách, o ktorých môžeš len snívať.

Rýchle autá nie sú iba doménou mužov. LadBible píše o austrálskej Influencerke, ktorú možno poznáš pod prezývkou Supercar Blondie. 

Bývalá moderátorka v rádiu skončila so svojou pôvodnou prácou a Instagram rozbehla do podoby, kedy má už 6,4 milióna followerov. Na YouTube k nim pridáva ďalšie 4 milióny. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alex - that girl with the cars (@supercarblondie),

Vďaka svojim zárobkom navyše porazí aj nemálo mužských kolegov, odhaduje sa totiž, že ročne zarába až 1,2 milióna eur a za jeden post si pýta aj 27-tisíc eur. 

Od roku 2008 žije v Dubaji, domovskej krajine tých najbláznivejších a nadrahších super a hyper áut.

Odporúčané
Brutálne GT Black Series je najvýkonnejšie sériové AMG všetkých čias. Dych vyráža už na prvý pohľad Brutálne GT Black Series je najvýkonnejšie sériové AMG všetkých čias. Dych vyráža už na prvý pohľad 16. júla 2020, 12:38

Supercar Blondie, vlastným menom Alex Mary Hirschi, má 33 rokov a žije usporiadaný život so svojím manželom. Oproti ostatným instagramovým hviezdičkám mužských followerov určite láka aj niečím iným ako svojou postavou. 

Pravoverní fanúšikovia britského tria z The Grand Tour alebo iných bežných automobilových YouTuberov však možno zostanú trochu sklamaní. 

Alex sa totiž v poslednom čase zaujíma takmer výhradne o exkluzívne kúsky, koncepty a výrazne upravené vozidlá. Možno by bolo zaujímavejšie zistiť, ako vidí aj bežné sériovo vyrábané  modely Audi, BMW či Mercedesu, prípadne čo dokáže za volantom, na okruhu a v mimoriadne svižnom tempe ona sama

Recenzuje autá, ktoré nikdy nebudú vyrobené. Jazdí s nimi 15 metrov rýchlosťou 5 km/h a potom povie, aké sú cool. Vážne je to to, čo chcete pozerať?“ pýta sa jeden z jej neprajníkov na Reddite. 

Sama sa pritom pred pár dňami stala majiteľkou Mclarenu 720S, ktorého cena začína na necelých 300-tisíc dolároch. Vo videu na ňom ale opäť príliš nejazdí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia