Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2020, 13:12
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Dominike Cibulkovej sa niekto nabúral do 600-tisícového facebookového účtu

OSOBNOSTI DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Bývalá tenistka sa stala obeťou hackerov. Tí sa zmocnili jej oficiálneho facebookového účtu.

Dominika Cibulková prostredníctvom svojho Instagramu informuje o tom, že sa stala obeťou hackerov, ktorí sa zmocnili jej facebookového účtu, kde ju sleduje približne 600-tisíc ľudí. Cieľom hackerov bolo pravdepodobne len vyťažiť z veľkého dosahu jej účtu, čo je zrejmé z typu príspevkov, ktoré tam pridávali. Nešlo teda o shanu diskreditovať Dominiku ako takú. 

Odporúčané
Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) 2. mája 2019, 15:32

„Priatelia, môj Facebook hackli pred pár dňami, už na tom pracujeme, ďakujem vám za všetky upozornenia a prepáčte mi za nepríjemnosti, Domi,“ napísala bývalá tenistka aktuálne aj šťastná matka na svojej primárnej sociálnej sieti. Na rozdiel od mnohých iných Dominika stále svoj Facebook používala na to, aby zdieľala rovnaké príspevky, ako na Instagrame. Keďže sa príspevky hackerov striedajú s niektorými príspevkami od Dominiky, predpokladáme, že ich mala vopred naplánované.

Domov
Zdieľať
Diskusia