Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2020, 19:54
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Igor Matovič včera hovoril s Kollárom o diplomovke dve hodiny: Snáď ste neotehotnel, napísal mu fanúšik. Ako zareagoval?

NEWS BORIS KOLLÁR IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič tvrdí, že s Kollárom o postupe po zisteniach o možnom plagiátorstve pri diplomovke porozprávali, viac sa dozvieme čoskoro.

Igor Matovič opäť neostal svojej povesti na sociálnych sieťach nič dlžný. Vo štvrtok večer verejnosť informoval o tom že s Boriskom Kollárom aktuálnu kauzu v súvislosti s možným plagiátorstvom týkajúcim sa jeho diplomovej práce fanúšikov intenzívne rieši. „ÁNO, včera som strávil s Borisom 2 večerné hodiny ... bola to veľmi otvorená debata ... a nebola márna,),“ napísal Igor Matovič verejne, aby nemusel každému odpovedať jednotlivo, pretože ide o frekventovanú otázku. 

Premiérovi odpovedal jeden z fanúšikov, ktorý si zažartoval na adresu povesti predsedu parlamentu. „Dufam že ste neotehotnel,“ napísal sledovateľ. 

Igor Matovič je známy tým, že z času na čas v diskusii reaguje, tento komentár ho však pobavil dokonca natoľko, že v trnavskom nárečí fanúšikovi Igorovi odpísal, že mu venuje rúško. „Za toto máš u mňa na památku rúško s venuváním,).“

Vtipná reakcia je zároveň situačná, pretože práve dnes zverejnili médiá informáciu o možnom jedenástom dieťati predsedu parlamentu. 

Odporúčané
Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? 24. júna 2020, 14:16

Boris Kollár bude mať vyhlásenie ku kauze diplomovky v piatok o 8:00. V pozvánke pre médiá sa píše o „zásadnom vyhlásení“ predsedu parlamentu.

Igor Matovič včera hovoril s Kollárom o diplomovke dve hodiny: Snáď ste neotehotnel, napísal mu fanúšik. Ako zareagoval?
Zdroj: Refrehser

Obvinenia z plagiátorstva predsedu parlamentu Borisa Kollára sú témou číslo jedna v politike počas posledných dní. Igor Matovič ho na odchod z pozície ústavného činiteľa nevyzval, nespravili tak ani ďalší členovia koalície okrem ministra pôdohospodárstva Jána Mičovského. 

Kollár argumenguje, že zhoda bola „len“ asi 25 %. Pravdou však zostáva, že sa odvoláva na register, ktorý neporovnáva jeho prácu s odbornými textami na internete, len s prácami ostatných.

Domov
Zdieľať
Diskusia