Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2020, 10:37
Čas čítania 1:26
Viktor Kniš

Boris Kollár má vraj ďalšie dieťa. Pomohol mi aj s kúpou auta za 100-tisíc, tvrdí mamička

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Predseda parlamentu má údajne ďalšie dieťa.

Boris Kollár má podľa informácií Plus jeden deň ďalšie, v poradí už jedenáste dieťa. Informovala o tom samotná mamička Miriam z Levíc, ktorá tvrdí, že otcom je práve predseda parlamentu. 

„Z dieťatka sa obidvaja veľmi tešíme. Nový život je zázrak. V pláne to nebolo, podarilo sa. A som veľmi šťastná, že malý je zdravý, to je pre mňa najdôležitejšie. Bohužiaľ, je to verejne činná osoba, tak sa dalo čakať, že to asi vyjde von. Aj keď nie som tomu nadšená,“ ozrejmila podľa denníka Plus jeden deň, ktorý ju prišiel navštíviť osobne. ​

Boris Kollár má vraj ďalšie dieťa. Pomohol mi aj s kúpou auta za 100-tisíc, tvrdí mamička
Zdroj: Miro Kern/FB

Boris Kollár túto informáciu zatiaľ nepotvrdil, v minulosti zároveň nevylúčil, že by sa to mohlo stať. „Myslíte 11. dieťa? U mňa človek nikdy nevie, ani ja to nikdy neviem dopredu, je mi to prirodzenejšie ako nové topánky,“ povedal v roku 2019 Kollár pre Plus jeden deň.

Denník zároveň upozorňuje, že mamička Mirka prišla aj k novému autu Land Rover za asi 100-tisíc eur. „K autu mi, samozrejme, pomohol. To auto sme potrebovali, lebo ja mám menšie a keďže ja mám ešte dve deti, tak to auto sme potrebovali,“ prezradila.​

Odporúčané
Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? 24. júna 2020, 14:16

Nezabúdajme na obvinenia z plagiátorstva

Najnovším škandálom Borisa Kollára v politike je  pravdepodobne okopírovaná diplomovka, na čo poukázala strana Spolu. Podľa nej okopíroval minimálne polovicu, v skutočnosti však pravdepodobne úplne celú prácu. Kollár argumenguje, že zhoda bola „len“ asi 25 %. Pravdou však zostáva, že sa odvoláva na register, ktorý neporovnáva jeho prácu s odbornými textami na internete, len s prácami ostatných. 

„Boris Kollár vykradol turistické webstránky a odbornú prácu svojho školiteľa, ktoré v systéme nie sú. Ostatných cca 40 % tiež nevytvoril on. Zvyšok práce je totiž prezentácia regionálneho klimatického scenára pre Kysuce, ktorý vypočítal tím klimatológov a ktorý Kollár ukradol tiež. Skutočný plagiát je to takmer na 100 %,“ tvrdí Beblavý.

V rovnaký deň Beblavý odhalil, že plagiátom je aj bakalárska práca Petry Krištúfkovej, ktorá kopírovala odseky a celé stránky z internetu aj s chybami.  

Kollár v reakcii povedal, že pasáže od svojho školiteľa okopíroval preto, lebo sa s jeho myšlienkami a názormi stotožnil. Kollár priznal, že urobil chybu. „Možno som aj ja urobil chybu. Prácu som obhájil, zhoda je 24 %,“ povedal Kollár s tým, že v čase písania práce mal veľa inej práce a štúdium si zľahčil. Kollár však odmieta, že by práca bola plagiátom.

Domov
Zdieľať
Diskusia