Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2020, 11:18
Čas čítania 1:12
Martin Mičuda

BMW z luxusnej 8-čky spravilo zberateľský kúsok so zlatými detailmi

BMW z luxusnej 8-čky spravilo zberateľský kúsok so zlatými detailmi
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0309713EN/dynamic-extravagance:-the-bmw-8-series-golden-thunder-edition" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH BMW
Uložiť Uložené

Nová edícia Golden Thunder sa zameriava na optické vylepšenia.

Už v úvode minulého roka nám BMW predstavilo veľmi exkluzívnu edíciu radu 8. Osemvalcový variant M850i xDrive vo vyhotoveni Night Sky totiž zdobil meteorický kameň. V uplynulých hodinám ale z Mníchova prichádza ďalšia nemenej zaujímavá edícia s dodatkom Golden Thunder Edition.

Táto špecialitka opäť dokazuje schopnosť oddelenia BMW Individual pretvoriť vozidlo na výnimočný automobil pre klientelu s mimoriadne vysokými nárokmi v oblasti štýlu a kvality. Narozdiel od vlaňajšieho modelu bude možné si túto exkluzivitku zaobstarať v ľubovoľnej karosárskej i motorickej verzii. Inými slovami, Golden Thunder Edition prichádza ako kupé, kabriolet i Gran Coupé a zároveň na výber je ako M850i, tak aj šesťvalcové verzie 840i a 840d. Vrcholné vyhotovenie M8 do tejto série nespadá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia