Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. júna 2020, 6:51
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

„Slimso má 13, Moma môže byť jeho mama.“ Youtuber a raper reaguje na komentáre hejterov

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Začína sa nová séria Interhejtov, v ktorých známe osobnosti reagujú na negatívne komentáre týkajúce sa ich tvorby.

Znovu spúšťame sériu Interhejtov, v rámci ktorých je úlohou známeho hosťa reagovať na komentáre týkajúce sa jeho tvorby. Tie vyberáme z diskusie pod jeho videami alebo našimi článkami o ňom, zväčša namiesto zbytočne urážlivých vyberáme také, aby dostal možnosť vysvetliť o čo v nich ide. 

Tentokrát prijal pozvanie youtuber a raper Slimso, ktorý je pre mnohých kontroverznou osobou nielen pre svoju tvorbu, ale aj vystupovanie. Nedávno zaujal aj potvrdením vzťahu s Momou, diskutéri tak mali oveľa viac príležitostí napísať anonymne do komentárov svoje odvážne a útočné príspevky. 

Ako Slimso reagoval na hejt týkajúci sa jeho hudobnej tvorby, youtube videí a nového vzťahu sa už dozvieš vo videu. Koho by sme mali do Interhejtov pozvať nabudúce? 

Odporúčané
Dalyb s Darou Rolins či Slimso s Momou. Aké ženy stoja po boku známych slovenských influencerov? Dalyb s Darou Rolins či Slimso s Momou. Aké ženy stoja po boku známych slovenských influencerov? 22. mája 2020, 21:06
Domov
Zdieľať
Diskusia