Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2020, 14:55
Čas čítania 1:34
Martin Mičuda

Pekelné E-čkové AMG prešlo veľkými zmenami. 612-koňová V8-čka našťastie naďalej zostáva

Pekelné E-čkové AMG prešlo veľkými zmenami. 612-koňová V8-čka našťastie naďalej zostáva
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko/More-striking-design-improved-aerodynamics-and-more-comfort-Extensive-update-for-Mercedes-AMG-E-63-4MATIC-Saloon-and-Estate.xhtml?oid=46612045&ls=L2VuL2luc3RhbmNlL2tvLnhodG1sP29pZD00ODM2MjU4JnJlbElkPTYwODI5JmZyb21PaWQ9NDgzNjI1OCZib3JkZXJzPXRydWUmcmVzdWx0SW5mb1R5cGVJZD00MDYyNiZ2aWV3VHlwZT10aHVtYnMmZnJvbUluZm9UeXBlSWQ9NDEwMTI!&rs=2&ajaxRequestsMade=1" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">daimler.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Modernizácia triedy E je tým pádom kompletná.

Len pred pár hodinami došlo k odhaleniu vynoveného BMW M5 (Competition) a teraz spoznávame modernizovanú podobu aj jeho najväčšieho konkurenta – Mercedes-AMG E 63 (S). Trieda E totiž nedávno prešla zásadnou modernizáciou, ktorá toho už na prvý pohľad zmenila prekvapivo veľa. V obdobnom smere sa preto nesie aj facelift vrcholného vyhotovenia.

V porovnaní s doterajším E-čkovým AMG sú zmeny očividné už na prvý pohľad. Oba konce novinky sú prakticky úplne nové. Vpredu evidujeme ešte agresívnejší nárazník, inak tvarovanú masku, ktorú už tvoria vertikálne lamely (tzv. Panamericana grill), zatiaľ čo svetelnú techniku zastupujú diametrálne inak tvarované Multibeam-LED svetlá. Inak tomu nie je ani vzadu, kde v rámci faceliftu koncové LED-kové svetlá po stranách vystriedali horizontálne umiestnené svetlomety.

Domov
Zdieľať
Diskusia