Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2020, 8:29
Čas čítania 1:37
Martin Mičuda

625-koňový supersedan od BMW po novom vyzerá ešte brutálnejšie

625-koňový supersedan od BMW po novom vyzerá ešte brutálnejšie
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0309233EN/the-new-bmw-m5-and-bmw-m5-competition" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH BMW
Uložiť Uložené

M5 a M5 Competition prešli modernizáciou.

Bolo len otázkou času, kedy BMW uzavrie modernizáciu radu 5 predstavením vrcholnej verzie. Stalo sa tak práve teraz, kedy nám nemecká značka servíruje podrobné informácie a oficiálne fotografie špičkových top modelov M5 a M5 Competition.

Všetky zmeny sa nesú v identickom štýle, aký sme spoznali pri bežných vyhotoveniach, i najsilnejší variant preto nabral na agresivite.

Môžu za to predovšetkým predné partie, kde facelift priniesol značne hranatejšie full-LED svetlomety s prísnejšou grafikou. Za príplatok, samozrejme, nemôže chýbať laserová technológia BMW Laserlight. Decentne zmenené tvary má napokon aj predný nárazník a samotné ľadvinky (s dvojitými lamelami), žiadne obrovské rozmery však v tomto prípade nečakaj.

Domov
Zdieľať
Diskusia