Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2020, 13:01
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Ľuboš Blaha tvrdí, že ho fyzicky napadol a škrtil Jožo Pročko. Poslanec za OĽaNO to popiera, vraj sa ho ani nedotkol

NEWS BITKA ĽUBOŠ BLAHA
Uložiť Uložené

Poslanec Smeru Blaha tvrdí, že člen hnutia OĽaNO je „kompletne zmyslov zbavený, reálny agresívny psychopat, ktorý sa nevie ovládať a spory rieši násilím ako nejaký mafián z 90.rokov.“

Poslanec strany Smer pridal na Facebook fotografiu, na ktorej ukazuje začervenaný krk a tvrdí, že mu poranenia spôsobil Jozef Pročko z hnutia OĽaNO.

„V parlamentnom bufete ma práve fyzicky napadol poslanec Pročko. Chytil ma rukami za krk, škrtil ma a zúrivo so mnou lomcoval, kým nezasiahol čašník. Kompletne zmyslov zbavený. Ten človek je reálny agresívny psychopat, nevie sa ovládať, spory rieši násilím ako nejaký mafián z 90.rokov,“ napísal Blaha. 

Tvrdí, že on mu útok neopätoval, pretože spory nerieši násilím. „Práve som u lekára a ešte dnes podám trestné oznámenie. Ja len, že toto je to Slušné Slovensko, tá lepšia alternatíva, toto sú tí spravodliví,“ dodal Blaha.

Situáciu zo svojej perspektívy opísal aj samotný Jožo Pročko, ktorý tvrdí, že k fyzickému kontaktu nedošlo a všetko v skutočnosti začal práve Blaha. Vraj mu vulgárne nadával a nazýval ho opicou. „Krásny zážitok z parlamentu. Blaha počas rozpravy mi nadával do kkt a opíc. Keď som mu povedal, že si to neželám, tak mi povedal, že ty chudák, kto ti t**ká ženu. Keď som ho stretol vzadu v bufete a spýtal sa ho: Teraz mi to povedzte ešte raz, začal vrieskať, Pročko ma napadol,“ vysvetľuje poslanec za OĽaNO situáciu zo svojho pohľadu. 

Pročko si myslí, že sú členovia Smeru nervózni, pretože Peter Pellegrini dnes oznámil, že plánuje odchod zo strany a vzdal sa stoličky podpredsedu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia