Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2020, 8:39
Čas čítania 1:29
Tímea Krauszová

V prípade Madeleine McCannovej, ktorá zmizla pred 13 rokmi, je nový podozrivý. V minulosti ho odsúdili za zneužívanie detí

NEWS MADELEINE MCCANN
Uložiť Uložené

Rodičom možno svitá nová nádej a mohli by sa dozvedieť o svojej stratenej dcérke viac.

Madeleine McCannová mala len tri roky, keď zmizla z portugalského apartmánu v roku 2007. Jej rodičia ju odvtedy neúnavne hľadajú, prípad spôsobil mediálny ošiaľ. Policajná operácia, ktorá sa jej zmiznutím zaoberá (Operation Grange) už v minulom roku stála Spojené kráľovstvo takmer 12 miliónov libier.

Zdá sa, že teraz by sa prípad konečne mohol pohnúť vpred. Polícia vyšetruje nového podozrivého, podľa CNN už v minulosti spáchal viaceré zločiny a aktuálne sedí vo väzení.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MadeleineMCCmissing (@madeleinemccmissing) on

Významný posun vo vyšetrovaní

Londýnska metropolitná polícia oznámila médiám nové detaily. Novým podozrivým je 43-ročný Nemec, potvrdili to britské aj nemecké úrady. Polícia tento krok nazvala „významným posunom vo vyšetrovaní“ a nielen policajti, ale najmä rodičia dúfajú, že nové stopy im pomôžu rozuzliť záhadu strateného dievčatka.

V minulosti už podozrivého odsúdili za sexuálne zneužívanie detí, pričom momentálne sedí vo väzení. Podľa nemeckých úradov si musí odsedieť „dlhý trest“ za niečo, čo so sexuálnym zneužívaním nesúvisí.

Domov
Zdieľať
Diskusia