Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2020, 18:24
Čas čítania 1:14
Viktor Kniš

6ix9ine nechal fanúšikov hlasovať o názve najnovšej skladby. Musel zakročiť, aby sa nevolala „udavač“

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dúhový raper potvrdzuje, že sa nevie vpratať do kože ďalšou sériou výstrelkov.

6ix9ine je stále na Instagrame mimoriadne aktívny, aj keď pred pár dňami napísal, že nepridá ani jeden príspevok, kým neuzrie svetlo sveta nová skladba.

Sľub rýchlo zmazal a pokračuje v trollovaní všetkých naokolo. Najnovšie si vystrelil napríklad z Rich The Kida, keď na svoje instagramové príbehy napísal, aby fanúšikovia zrušili jeho sledovanie. Za odmenu začal on sám sledovať všetkých, ktorí dali jeho kolegovi unfollow. 

Okrem toho sa snaží čo najintenzívnejše promovať aj avizovaný druhý track od prepustenia, ktorý uzrie svetlo sveta počas najbližšieho piatka. A, samozrejme, trávi čas aj vysvetľovaním, že rebríček Billboardu zámerne klame a manipuluje s číslami, len aby nemusel uznať jeho prvenstvo. 

Odporúčané
Tekashi klamal, keď súdu povedal, že sa chce zmeniť a byť symbolom nádeje: 5 chýb, ktoré spravil 6ix9ine po prepustení Tekashi klamal, keď súdu povedal, že sa chce zmeniť a byť symbolom nádeje: 5 chýb, ktoré spravil 6ix9ine po prepustení 14. mája 2020, 10:44

Najnovšie sa mu skoro vymkla spod kontroly aktivita, ktorú vymyslel pre fanúšikov. Dal im totiž možnosť vybrať, ako sa bude volať piatková novinka. Netrvalo dlho a na prvé miesto sa dostal nápad, aby novinku nazval „The Snitcha,“ teda v preklade udavač. 

6ix9ine nechal fanúšikov hlasovať o názve najnovšej skladby, musel zakročiť, aby sa nevolala „udavač“
Zdroj: 6ix9ine/IG

6ix9ine vyriešil situáciu po svojom, vymyslel vlastný názov „Trollz“ a keďže už vieme, že má viac fanúšikov ako hejterov, jeho nápad sa ujal. Už teda poznáme titul novej skladby, aktuálne ešte na Instagrame amerického rapera prebieha tipovanie, aký hosť sa na nej objaví.

Zatiaľ vedie najvtipnejší nápad, že by mohla hosťovať federálna polícia, niektorí si však myslia, že by to mohol byť jeden z dvojice Nicki Minaj alebo Tory Lanez, ktorí sa zatiaľ Tekashimu neotočili chrbtom. Vylúčené nie je ani to, že by sa mohol na skladbe objaviť Akon, ktorý sa 6ix9inea pred pá týždňami zastal v jednom z rozhovorov. 

Tekashimu bude plynúť trest ešte do 2. augusta. Do tohto dňa bude mať na nohe sledovací náramok, pričom výrazne skrátenie pobytu vo väzení vymenil Daniel za to, že bude spolupracovať s FBI pri dolapení nebezpečného gangu Nine Trey.

Predčasné prepustenie mu vybavil právnik po tom, čo sa koronavírus rozšíril v systéme newyorských väzníc a Tekashi bol ako astmatik vyhodnotený ako riziková skupina. 

Domov
Zdieľať
Diskusia