Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2020, 8:35
Čas čítania 1:00
Daniel Mikolášik

Ibrahimovič bol v uliciach prevetrať svoje luxusné Ferrari za 1,6 milióna eur. Čakala ho však mastná pokuta

ŠPORT ZLATAN IBRAHIMOVIC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Útočník AC Milána si tento roadster kúpil na svoje 38. narodeniny.

Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič je dobre známy nielen vďaka svojim futbalovým kvalitám, ale tiež bizarnému vystupovaniu či záľube na seba pútať čo najviac pozornosti. To sa mu rozhodne darí aj počas aktuálnej karantény, ktorá je aj v Štokholme, kde sa Ibra aktuálne nachádza.

Útočník s unikátnym akrobatickým zakončovaním aktuálne hrajúci za taliansky klub AC Miláno si skracuje dni v karanténe po svojom. Keďže talianska futbalová liga Serie A je už nejaký ten piatok pre koronavírus pozastavená, Ibrahimovič si musel nájsť inú zábavku. 

Odporúčané
Travis Scott si na narodeniny podaroval luxusné Bugatti Chiron v hodnote 3 miliónov dolárov Travis Scott si na narodeniny podaroval luxusné Bugatti Chiron v hodnote 3 miliónov dolárov 5. mája 2020, 20:34

Ako informuje magazín GQ, futbalista si prednedávnom kúpil veľmi limitovaný roadster od luxusnej značky Ferrari, v ktorom sa tieto dni vozil v rušných uliciach hlavného mesta Švédska. Konkrétne ide o model Monza SP2, ktorý dokáže z 0 na 100 vytiahnuť za 2,9 sekundy a jeho maximálna rýchlosť je viac ako 300 km/h.

Domov
Zdieľať
Diskusia