Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2020, 12:59
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Slováci zanedbávajú nosenie ochranných rúšok. Polícia za 3 hodiny stretla 17 osôb, ktoré nemali prekrytú tvár

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Jeden muž sa dokonca vyhrážal lekárke, ktorá ho nechcela bez rúška ošetriť.

Trenčianski policajti sa vybrali do ulíc kontrolovať opatrenia týkajúce sa nového koronavírusu. Za  3 hodiny pritom natrafili na 17 osôb bez rúška na tvári. Slováci by mali byť v pozore, podobných preventívnych kontrol totiž plánuje polícia robiť viac.

V kontrolách dodržiavania štátom uložených opatrení budeme pokračovať aj naďalej. Správajme sa všetci zodpovedne a náš život sa tým skôr vráti späť, do normálnych koľají,odkazujú občanom.

Odporúčané
Slovenská policajtka Patrícia z Chicaga: Bez nepriestrelnej vesty by sme nešli do ulíc, gangy vedú neustále boje (Rozhovor) Slovenská policajtka Patrícia z Chicaga: Bez nepriestrelnej vesty by sme nešli do ulíc, gangy vedú neustále boje (Rozhovor) 6. februára 2020, 9:28

Okrem ľudí, ktorí nemali tvár prekrytú ochranným rúškom, spozorovali taktiež štyroch Slovákov pijúcich alkohol na verejnosti, čím porušovali všeobecne záväzné nariadenie. Jednej osobe dali pokutu za fajčenie cigarety na zastávke MHD. Ďalší muž nastúpil bez ochranného rúška do autobusu a dostal od  polície pokutu 200 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia