Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2020, 9:31
Čas čítania 0:24
Tina Hamarova

Noví nakazení: Od nedele pribudlo 5 ľudí s koronavírusom. 24 sa vyliečilo

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Informácie zverejnilo Národné centrum zdravotníckych informácií.

Národné centrum zdravotníckych informácií zverejnilo nové prípady koronavírusu, ktoré pribudli za nedeľu. Koronavírus sa potvrdil u piatich ľudí, pričom laboratóriá spolu otestovali 1 584 vzoriek. Slovensko tak eviduje v rámci celosvetovej pandémie 1 413 ľudí s koronavírusom.

Nakazení pribudli v Bratislavskom, Nitrianskom a Žilinskom kraji.

V nedeľu zároveň zomrel jeden človek s potvrdenou prítomnosťou koronavírusu. Zatiaľ tak na Slovensku evidujeme 25 obetí. Kĺzavý medián ostáva na hodnote 4, čo znamená, že dnes sa otváranie ekonomiky pravdepodobne urýchli.

Odporúčané
Na svete je už viac ako 3 a pol milióna ľudí s koronavírusom. V čom si môžeme zobrať príklad od Nového Zélandu? Na svete je už viac ako 3 a pol milióna ľudí s koronavírusom. V čom si môžeme zobrať príklad od Nového Zélandu? 4. mája 2020, 8:34

Počet hospitalizovaných v nemocniciach od včera mierne narástol, pribudlo 13 ľudí s podozrením na koronavírus. Inak vládna stránka korona.gov eviduje 43 hospitalizovaných pacientov s koronavírusom, z toho 7 je na jednotke intenzívnej starostlivosti a jeden na pľúcnej ventilácii.

Domov
Zdieľať
Diskusia