Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2020, 20:28
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Travis Scott a Kid Cudi prekonali Billie Eilish. Toto je nový rekord pri uvedení novinky na streamovacie platformy

HUDBA BILLIE EILISH KID CUDI TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Billie Eilish do včerajšieho dňa kraľovala rebríčku streamov za prvý deň od uvedenia nového singlu na Spotify.

Novinka The Scotts v podaní Travisa Scotta a Kid Cudiho sa oficiálne stáva najúspešnejším hitom na Spotify v rámci merania počas prvých 24 hodín. Pôvodne prvú priečku obsadzovala Billie Eilish so singlom No Time to Die, ktorý je sprievodným soundtrackom k novej Bondovke. 

Podľa Hypebeast novinka od dvojice úspešných raperov zaznamenala počas piatku 7,45 milióna streamov len na Spotify, čo je zatiaľ najväčší úspech v roku 2020. Do veľkej miery však k úspechu pomohol aj fakt, že track zaznamenal snáď najveľkolepejšiu premiéru, akú si môže moderný interpret želať.

Travis Scott ju totiž prvýkrát zahral fanúšikom v rámci živého vystúpenia vo Fortnite, ktoré naživo sledovalo viac ako 12 miliónov jeho skalných poslucháčov.  

Spoločnosť Epic Games zastrešujúca Fortnite organizuje podobné udalosti častejšie, pre porovnanie, minuloročnú in-game show Marshmello sledovalo približne o 2 milióny ľudí menej, nehovoriac o záujme fanúšikov o streamovacie platformy, ktoré ponúkajú záznam z Travisovho koncertu. 

Odporúčané
Billie Eilish na Szigete ukázala detskú hravosť aj vyzretosť a rozplakala masy. Čo odkázala publiku? (Report) Billie Eilish na Szigete ukázala detskú hravosť aj vyzretosť a rozplakala masy. Čo odkázala publiku? (Report) 16. augusta 2023, 16:30

Lákadlom je v tomto prípade aj samotný Kid Cudi, ktorý bol relatívne dlhý čas ticho a len prednedávnom sa pripomenul novým singlom a Leader Of The Delinquents a naznačil tiež, že pracuje na sólovom albume. Ten by bol po Passion, Pain & Demon Slayin' z roku 2016 obrovským zadosťučinením pre fanúšikov, ktorí ho mali možnosť počuť „len“ na Kanyeho Kids see ghosts. 

Domov
Zdieľať
Diskusia