Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2020, 19:11
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

6ix9ine údajne začal nakupovať luxusné autá a šperky. O jeho koncerty je vraj veľký záujem, ponúkajú mu státisíce

OSOBNOSTI 6IX9INE
Uložiť Uložené

Bulvárny portál TMZ získal informácie od osôb blízkych Tekashimu, podľa ktorých si raper už užíva, aj keď ešte oficiálne nie je na slobode.

Portál TMZ, ktorý mal počas uplynulých dvoch rokov exkluzívne informácie o Tekashim vo väzení, teraz informuje o aktualitách zo života rapera. Podľa dostupných informácií si dúhový Daniel užíva svoj nahromadený majetok, údajne si kúpil hneď niekoľko luxusných áut a taktiež šperky a hodinky. Novinári sa pritom opäť opierajú o zdroje blízke slávnemu raperovi. Či je táto informácia skutočne pravdivá sa dozvieme v momente, keď na vlastné oči uvidíme diamantový náhrdelník v tvare žraloka, za ktorý údajne minul až 300-tisíc dolárov. 

TMZ ďalej píše o tom, že má dostávať množstvo ponúk od organizátorov koncertov, ktorí mu za shows ponúkajú až pol milióna dolárov. Má ísť o vystúpenia v Saudskej Arábii, Austrálili, v Európe, ale aj v Južnej Amerike. 

Odporúčané
5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 3. apríla 2020, 10:26

6ix9ine bude oficiálne na slobode až 2. augusta, zatiaľ je v domácej väzbe so sledovacím náramkom na nohe. Z väzenia ho dostal právnik po tom, čo sa do systému federálnych väzníc v New Yorku dostal koronavírus. Tekashi patrí do rizikovej skupiny, keďže je astmatik s ťažším priebehom choroby. Zatiaľ si teda nemôže naplno užívať, má však prístup k sociálnym sieťam a z času na čas to dá svojim fanúšikom vedieť. 

Amerického rapera zadržali ešte v novembri 2018. S FBI uzavrel dohodu a priznal sa ku všetkému, čo spáchal on aj nebezpečný gang Nine Trey. Následne udal všetkých členov gangu a trest mu tak po dohode s prokurátorom skrátili z pôvodných 47 rokov na 24 mesiacov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia