Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2020, 15:29
Čas čítania 6:03
Tina Hamarova

Vstaň z gauča. Týchto 15 minút pomôže natiahnuť chrbát aj zrelaxovať sa

Vstaň z gauča. Týchto 15 minút pomôže natiahnuť chrbát aj zrelaxovať sa
Zdroj: Ľuboš Ďurica
ZDRAVIE AKO SCHUDNÚŤ AKO ZAČAŤ CVIČIŤ CVIČENIE
Uložiť Uložené

Petra Kozejová v spolupráci s Refresherom pripravila 15-minútovú jóga sériu, s ktorou môžeš začať ráno alebo sa len tak vychillovať počas dňa. Aj #vdakatebe podporujeme jej prácu, ktorú ohrozuje koronavírusová pandémia.

Tento článok vznikol v rámci kampane #VDAKATEBE. Refresher rozdá 100 000 eur v podobe inzercie zadarmo malým podnikateľom a iným subjektom, ktorí to najviac potrebujú.

Kampaň #VDAKATEBE môžeme realizovať vďaka predplatiteľom REFRESHER+, ak ju chceš podporiť, predplatné si môžeš zakúpiť tu. Návod, ako poslať tip na prevádzku, nájdeš tu

Joga má všetky možné pozitívne účinky nielen na naše telo a telesné zdravie, ale aj na ukľudnenie mysle a duševnú pohodu. Pomáha nájsť mentálnu a emocionálnu stabilitu, zlepšuje zdravotný stav a posúva nás na ceste k poznaniu samých seba. 

Práve preto, že v tomto období nie je pre nás dôležité len zdravie, ale aj psychická vyrovnanosť, sme v rámci projektu #vdakatebe pripravili spolu so skvelou inštruktorkou Petrou Kozejovou zostavu, ktorá sa hodí, či už na zahájenie nového dňa alebo upokojenie sa kedykoľvek to potrebuješ. 

Nájdi si pokojné, najlepšie nikým nerušené miesto a dopraj si svojich 15 minút pokojne aj každý deň.

Domov
Zdieľať
Diskusia