Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. apríla 2020, 18:43
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Rocket Raccoon bude dôležitou časťou príbehu Guardians of the Galaxy 3. Dozvieme sa viac o jeho minulosti a jazvách

FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY 3
Uložiť Uložené

Režisér a scenárista trilógie Strážcov galaxie prezradil, že má s Rocketom veľké plány.

Rocket Raccoon je skvelou postavou a od svojho odhalenia v prvých Strážcoch galaxie prešiel veľkým kusom cesty. Ako postava sa zmenil, pričom si ale dokázal ponechať svoje charakteristické črty. Stále však nevieme veľa o jeho minulosti a o tom, ako vlastne vznikol, keďže je vskutku jedinečným tvorom. Nepochybne bol súčasťou akýchsi experimentov. 

Jeden fanúšik sa na Twitteri opýtal scenáristu a režiséra Jamesa Gunna (postará sa aj o tretí diel Strážcov, takže bude mať na konte celú trilógiu), či sa o ňom v treťom diele dozvieme viac. Gunn odpovedal, že Rocket je dôležitou súčasťou toho, čo pre Marvel Cinematic Universe a Strážcov galaxie plánujú. Taktiež sa podľa neho dozvieme viac o jeho minulosti a jazvách na chrbte. 

Chvíľu to však potrvá. James Gunn pracuje na postprodukcii svojho Suicide Squad pre Warner Bros., ktoré má premiéru naplánovanú na august 2021. Natáčanie Strážcov galaxie 3 zrejme bude niekedy v budúcom roku, a tak s premiérou môžeme počítať najskôr koncom roka 2022, alebo na jar 2023. A to všetko za predpokladu, že sa situácia okolo koronavírusu zlepší. 

Domov
Zdieľať
Diskusia