Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2020, 9:53
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Kanye West má nové bizarné Yeezy. Ľudia sa z nich smejú, vraj pripomínajú skôr pečivo, než obuv

MÓDA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Ľudia na internete tenisky okomentovali, že vyzerajú ako francúzska bageta, croissant alebo chlieb.

Paparazzom v Los Angeles sa podarilo pristihnúť Kanyeho Westa v úplne novom, ešte nevydanom modeli jeho tenisiek Yeezy.

Pri vystupovaní z jeho čierneho Lamborghini mal na sebe okrem bundy od Martine Rose a Levi's džínsov tiež pomerne bizarnú žltú siluetu tenisiek, ktoré sa verejnosti odhalili ešte počas jeho parížskej módnej prehliadky ku kolekcii Yeezy Season 8.

Odporúčané
8 produktov, na ktorých môžeš v apríli zarobiť najviac peňazí 8 produktov, na ktorých môžeš v apríli zarobiť najviac peňazí 3. apríla 2020, 14:23

Počas fashion show, ktorá bola ešte začiatkom marca tohto roka, však tieto tenisky už mala obuté ženská modelka. Znamená to, že model bude unisex a nebude sa predávať len v dámskych veľkostiach, ako sa niektorí doposiaľ domnievali.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @gc.zap,

Dátum, kedy vyjdú dané tenisky spoločne s celou kolekciou Yeezy Season 8, je ešte stále neznámy. Svetložltá obuv s robustnou podrážkou a chunky dizajnom sa však stala terčom výsmechu. Ľudia na internete tenisky okomentovali, že pripomínajú skôr francúzsku bagetu, croissant alebo chlieb, než obuv.

Domov
Zdieľať
Diskusia