Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2020, 11:38
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Boj s karanténou si prehral až vtedy, keď si sa zaregistroval na TikTok: PPPíter mapuje život v karanténe a vypráža cestoviny

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Peťo Populhár vydáva z izolácie nové video, v ktorom mapuje život v karanténe, s akým sa v súčasnosti dokážeme všetci stotožniť.

Keď PPPíter vydával pred pár mesiacmi video, kde si v preplnených nákupných centrách želal novú chorobu, ešte netušil, že sa mu toto želanie splní. Dnes si už uvedomuje, že toto video môže byť interpretované mnohými spôsobmi. Pripomína ho aj v svojom najnovšom počine na YouTube, kde mapuje život v karanténe autentickejšie, než ktokoľvek iný. Hneď v úvode máme možnosť vidieť plejádu ľudí, ktorí najprv hovorili, že koronavírus je len chrípka a dnes sú z nich ortodoxní hygienici. 

PPPíter nerozumie, prečo ľudia hromadne nakupujú hlavne cestoviny, olej a múku, a tak skúsil z týchto troch surovín uvariť ideálne jedlo. Vo videu uvidíš, ako jeho gastronomický pokus dopadol a taktiež ti vysvetlí, z akého dôvodu celá planéta vykupuje toaletný papier. 

Domov
Zdieľať
Diskusia