Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2020 o 21:10
Čas čítania 0:50
Richard Balog

Drake predviedol v domácej karanténe bundu za vyše 40-tisíc eur. V minulosti ju nosieval aj Kanye West

Drake predviedol v domácej karanténe bundu za vyše 40-tisíc eur. V minulosti ju nosieval aj Kanye West
Zdroj: YouTube
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Archívny kúsok s rukopisom belgického módneho mága si zamilovali viaceré hviezdy hudobného priemyslu.

Každý, kto aspoň z času na čas sleduje dianie okolo odevného priemyslu vie, že móda nemá žiadne hranice. Jedna z najväčších hviezd hudobného priemyslu súčasnosti totiž počas domácej karantény vytiahla bundu od Rafa Simonsa, ktorej hodnota sa pohybuje na úrovni 43-tisíc eur. Za toľko ju predali pred priblížne 2 rokmi cez Grailed

Drake sa vo videoklipe na skladbu, ktorá postupne získava status virálneho hitu premáva tanečným krokom po vlastnej rezidencii odetý do maskáčovej MA-1 bombere, pričom si kryje tvár aj ruky. V tomto prípade ide o archívny kúsok navrhnutý pre sezónu jeseň/zima 2001 z kolekcie nesúcej názov „Riot! Riot! Riot!“.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Archive for Fashion (@archiveforfashion) on

Odporúčané
10 párov čiernych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave a kúpiš ich aj u nás  10 párov čiernych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave a kúpiš ich aj u nás 3. apríla 2020 o 10:04

Drake predviedol v domácej karanténe bundu za vyše 40-tisíc eur, ktorú v minulosti nosieval aj Kanye West
Zdroj: Youtube

Ak sa ti zdá bunda povedomá, bude to zrejme tým, že v minulosti ju istý čas nosieval tiež Kanye West, ktorý si ju vtedy požičal od zberateľa módy Davida Casavanta. Množstvo malých detailov, nášiviek a odkazov robí z diela spod rúk belgického návrhára vyhľadávanú záležitosť aj po 19 rokoch, a to aj napriek možnej zníženej kvalite. 

To nás však trápiť nemusí a radšej si pozrieme raperovú promenádu v hriešne drahom outfite, ktorý okrem spomínanej bombery doplnil o top s prackami od značky 1017 ALYX 9SM či tenisky a čiapku Nike. Informácie o videoklipe a  plánovaných novinkách zo špajze Champagne Papiho sa dozvieš v článku od kolegu Viktora. 

Domov
Zdieľať
Diskusia