Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2018, 12:41
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Bunda, ktorú svojho času miloval aj Kanye West bola predaná za vyše 40-tisíc eur

MÓDA
Uložiť Uložené

Archívny kúsok od Rafa Simonsa by chcelo vo svojích šatníkoch vlastniť viacero z nás.

To, že móda nikdy nemala hranice, vie už azda každý, kto aspoň okrajovo sleduje dianie okolo daného odvetvia a dnes sa o tom opäť presvedčíme skrz jeden bláznivý nákup cez internet.

Len pred pár hodinami bola totiž skrz platformu Grailed zakúpená ikonická MA-1 bunda Riot! Riot! Riot! od Rafa Simonsa za vyše 40-tisíc eur. Ide o archívny kúsok z kolekcie jeseň/zima 2001, ktorú svojho času nosieval aj Kanye West, Kim Kardashian a podobne.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by david casavant (@davidcasavant) on

Unikátky kúsok kamuflážového vzoru spod rúk belgického návrhára má síce značenie veľkosti XXL, ale podľa informácií od predajcu ide o jednotnú veľkosť s nadrozmerným strihom.

Množstvo detailov, nášivky a odkazy robia z bombery vyhľadávanú záležitosť, avšak treba prihliadať na to, že bola vyrobená pred 18 rokmi, čo môže mať vplyv na pružnosť či silu vlákien.

Nás to ale trápiť prinajmenšom nemusí, keďže na obdobné modely šatstva si vzhľadom na premrštené cenovky môžeme nechať zájsť chuť... Novému majiteľovi gratulujeme ku kúpe.

Kompletná séria MA-1 búnd Riot! Riot! Riot! zo spomínanej kolekcie jeseň/zima 2001 z rozsiahleho archívu Davida Casavanta, ktorého sme vám skrz rozhovor predstavili ešte v roku  2015. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Archive for Fashion (@archiveforfashion) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, určite nezabudni navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám!

Domov
Zdieľať
Diskusia