Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2020, 10:42
Čas čítania 0:21
Matej Krajčovič

Do vlaku RegioJetu opät nastúpil muž bez rúška. Napádal personál a spôsobil meškanie

NEWS BRATISLAVA VLAKY
Uložiť Uložené

Ide o minimálne druhý rovnaký prípad za dva týždne. Oba boli na trase Bratislava - Komárno.

Denník N opäť píše o prípade, kedy na trase Bratislava - Komárno meškali vlaky RegioJetu kvôli neprispôsobivým cestujúcim. Dôvodom zdržania bol muž, ktorý si odmietal nasadiť ochranné rúško v rannom vlaku s odchodom o 8.05 hod. 

RegioJet na svojom Facebooku informuje, že cestujúci navyše napádal personál. Zamestnanci  teda museli privolať políciu. 

Vlak sa pohol s približne 30-minútovým meškaním. Trať do Komárna je iba jednokoľajná, je teda možné, že incident ešte počas dňa spôsobí mierne zdržania ostatných vlakov. 

Takmer totožný incident sa pritom stal už 17. marca, dokonca na rovnakej trati. Aj v tom prípade ho vyvolal muž. Išlo ale o večerný vlak. 

Odporúčané
Do vlaku nastúpil cestujúci bez ochranného rúška. Nechcel vystúpiť, zasahovať musela polícia Do vlaku nastúpil cestujúci bez ochranného rúška. Nechcel vystúpiť, zasahovať musela polícia 17. marca 2020, 21:53
Domov
Zdieľať
Diskusia