Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2020, 13:35
Čas čítania 8:32
Čoje

Aktualizované: Toto je 100 prevádzok, ktoré fungujú v Bratislave aj v ťažkých časoch

GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Prečítajte si tipy na prevažne bratislavské reštaurácie, bistrá afast foody, ktoré naďalej fungujú ako takeaway a donášky.

V mimoriadnej situácii by si mal čo najviac času tráviť doma a nevychádzať zbytočne von. Keď už však potrebuješ odísť z domu, napríklad, aby si nakúpil zásoby pre seba a svojich blízkych, obyčajná objednávka takeaway z tvojho obľúbeného podniku preň môže znamenať prežitie. Ak je na teba takáto návšteva príliš, využiť môžeš donášku.

Dnes už väčšina podnikov vymyslela provizórny spôsob, ako fungovať. To znamená, že ak máš svoje vlastné obľúbené, navštív ich profily na sociálnych sieťach a zisti si, ako fungujú, aby si ich mohol podporiť pár eurami a získať za to aspoň čiastočný pocit normálnosti a gastronomického zážitku, na ktorý si bol zvyknutý v bežných časoch.

Čím zároveň vyzývame aj podniky, aby umiestnili na svoje webstránky a sociálne siete (na miesta, ktoré sa zobrazujú ako prvé) čo najjednoduchšie informácie o tom, či fungujú a ak áno, ako je možné objednať si u nich jedlo.

Nezabúdaj samozrejme dodržiavať všetky pravidlá, ktoré pomáhajú zabraňovať šíreniu nákazy a všímaj si, ako ich dodržiava podnik, od ktorého si berieš jedlo. Ak chceš minimalizovať riziko, objednávaj si jedlo, ktoré prešlo varom a je pri ňom minimálna pravdepodobnosť kontaktu s nákazou.

A ak v tomto zozname chýba tvoja obľúbená reštaurácia, napíš nám o nej do komentárov, kde bude veľa čitateľov určite hľadať inšpiráciu tiež.


Reštaurácie sme rozdelili do niekoľkých kategórií (kliknutím prejdeš rovno na zvolenú kategóriu):

Najlepšie podniky, Talianske reštaurácie, Indické jedlo, Remeselné pekárne, Ázia, Zdravé jedlá, Tradičné jedlá a klasika, Mäso a burgre, Dezerty, Ostatné.

Tento článok vznikol aj #VDAKATEBE a predplatiteľom REFRESHER+. Ďakujeme za tipy na prevádzky, ktoré to v týchto ťažkých časoch potrebujú. Refresher rozdá 100 000 eur v podobe inzercie zadarmo malým podnikateľom, ktorí to najviac potrebujú. Daj nám o nich vedieť

Najlepšie podniky

Späť
Zdieľať
Diskusia