Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 20:28
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Súd vzal do väzby 22-ročnú súdnu úradníčku, ktorú NAKA zadržala za kokaín v hodnote 20-tisíc eur

NEWS KOKAÍN NAKA
Uložiť Uložené

Dcére známeho prokurátora Veronika Šumichrastovej už pozastavili výkon funkcie.

Oprava:

Cenzurovaná fotografia, ktorú sme pôvodne zverejnili na náhľadovom obrázku k článku nekorešpondovala s identitou zadržanej osoby. Išlo o menovkyňu vyššej súdnej úradníčky. Za chybu sa poškodenej Veronike Šumichrastovej ospravedlňujeme. 

Minulý týždeň NAKA pri protidrogovom zásahu zadržala okrem iných aj vyššiu súdnu úradníčku Veroniku Šumichrastovú, ktorá je dcérou známeho prokurátora. V pondelok sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Bratislava V rozhodol, že 22-ročná Šumichrastová a ďalšie dve osoby obvinené v drogovej kauze budú stíhané väzobne.

„Sudca pre prípravné konanie OS Bratislava V vzal dnes troch obvinených do väzby, a to z dôvodu takzvanej preventívnej, teda z dôvodnej obavy, že by mohli pokračovať v trestnej činnosti. Súd neprijal písomný sľub obvinenej A. F. Zároveň súd nenahradil väzbu obvinených dohľadom probačného a mediačného úradníka,“ konkretizoval ďalej hovorca bratislavského Krajského súdu Adamčiak. Obvinení sa voči rozhodnutiu odvolali na vyššiu inštanciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia