Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2020, 16:29
Čas čítania 1:24
Martin Mičuda

Nové Suzuki Jimny hlási obrovský úspech, napriek tomu je jeho pôsobenie v Európe ohrozené

Nové Suzuki Jimny hlási obrovský úspech, napriek tomu je jeho pôsobenie v Európe ohrozené
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.globalsuzuki.com/automobile/lineup/jimny/index.html#" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">globalsuzuki.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

„Ľudové G-čko" to nebude mať aj napriek obrovskému dopytu ľahké.

Na prstoch jednej ruky by sme mohli spočítať automobilové novinky posledných rokov, ktoré zaznamenali po vstupe na trh takú senzáciu ako nové Suzuki Jimny. Iste, nejde zďaleka o žiadnu masovku, malý offroad okúzlil nielen odbornú, ale i laickú verejnosť tak, ako asi nik nečakal. Obzvlášť v dnešnej dobe, keď nefalšované terénne počiny valcujú SUV-čka.

Veľký záujem preto nenechal na seba dlho čakať, ukazuje sa však, že s novým Jimny to napokon až také ružové nebude. Prvým problémom je, že v súčasnosti dopyt veľmi prevyšuje ponuku – jednotliví díleri okamžite vypredali skladové zásoby a čakacie lehoty prevyšujú jeden rok! Nejde pritom len o problém lokálnych trhov, ale i ten materský, keďže tamojší závod nestíha novinku z kapacitného dôvodu vyrábať.

Domov
Zdieľať
Diskusia