Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2020, 8:10
Čas čítania 1:05
Daniel Mikolášik

Emily Ratajkowski zdieľala fotku, na ktorej má 14 rokov. Pod príspevkom tvrdí, že vonkajšia krása nie je všetko

REFRESHER EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Modelka sa snaží inšpirovať všetky mladé dievčatá.

Britská modelka Emily Ratajkowski zverejnila na svojom instagramovom profile fotografiu spred viac ako jednej dekády, keď mala iba 14 rokov. Príspevok však okomentovala trpkými slovami, no zároveň sa v ňom snaží povzbudiť ostatné mladé a dospievajúce dievčatá.

Na snímke Emily pózuje len v bikinách a ukazuje svoju dokonalú postavu. „Kedysi som túto fotku ukazovala ľuďom, aby som im dokázala, že moje telo je prirodzené a nikdy som nepodstúpila zväčšovanie pŕs. Teraz som však trochu smutná, že vôbec existuje,“ opisuje.

„Na tejto fotke som bola ešte malé dieťa a prajem si, aby okolie povzbudilo moje 14-ročné JA. Aby som sa vtedy vnímala, že som viac ako len dobré telo. Stále pociťujem, akoby sa ma moje telo a moja sexualita zmocňovali vďaka modelingu či Instagramu. Našťastie som však objavila aj také časti mňa, ktoré sú dôležitejšie ako sexualita,“ tvrdí v príspevku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata),

Dodáva, že ak si jej slová číta akékoľvek 14-ročné dievča, nech sa zatiaľ ničím netrápi. Tínedžerkám odporúča, aby čítali veľa kníh a zdôrazňuje, že nie všetko to, čo vidia na Instagrame, musí byť pravda. Vraj je to len „malý zlomok nádherného celku, akým je ľudská bytosť.“

Príspevok jej komentovali aj mnohé svetoznáme celebrity, ktoré ju podporovali v jej slovách. Paris Hilton jej napísala, že je nádherná rovnako vnútri ako aj navonok, Selena Gomez odkázala, že ju za to miluje a Chantel Jeffries tvrdí, že Emily je kráľovnou inšpirácie.

Odporúčané
UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov 8. decembra 2023, 9:30

28-ročná modelka už v minulosti pridala rovnakú fotografiu na Twitter, a to z toho dôvodu, aby všetkým dokázala, že nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu pŕs. Ako 14-ročná vyzerala Emily totižto mimoriadne dospelo a už v tínedžerskom veku bola pomerne dosť „obdarená“.

Domov
Zdieľať
Diskusia