Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. januára 2020, 21:22
Čas čítania 1:22
Daniel Mikolášik

Influencerka ponúka svoje nahé fotky každému, kto prispeje v boji proti požiarom v Austrálii aspoň 10 dolárov

OSOBNOSTI AUSTRÁLIA
Uložiť Uložené

Vyzbierala už viac ako 100-tisíc dolárov.

Na katastrofálnu situáciu v Austrálii, kde posledné týždne úradujú ničivé požiare, sa snažia poukazovať aj mnohé známe a vplyvné osobnosti. Ozvali sa napríklad sestry Kardashian, ale aj Pink, ktorá dodala, že sama prispela čiastkou pol milióna dolárov.

Odporúčané
Separ aj Moma vyzývajú Slovákov, aby pomohli v boji s požiarmi a záchranou zvierat v Austrálii. Speváčka Pink venovala 500-tisíc Separ aj Moma vyzývajú Slovákov, aby pomohli v boji s požiarmi a záchranou zvierat v Austrálii. Speváčka Pink venovala 500-tisíc 4. januára 2020, 21:11

Do šírenia o povedomí tejto závažnej problematiky sa zapojila aj americká influencerka Kaylen Ward. Ako informuje portál Unilad, instagramová modelka už vyzbierala viac ako 100-tisíc dolárov po tom, čo ponúkla, že každému, kto prispeje minimálne 10 dolárov v boji s požiarmi v Austrálii, pošle do súkromnej správy svoje nahé fotky.

Influencerka svoje nahotinky predávala už v minulosti. Povedala, že dúfa, že jej stáli zákazníci radi pomôžu vyzbierať peniaze, najmä, keď ide o tak dôležitú vec. Ľudia mali podľa jej pravidiel prispieť akejkoľvek legitímnej charitatívnej organizácii, ktorá pomáha v boji proti ničivým požiarom minimálne 10 dolárov a potvrdenie o platbe jej poslať do súkromného chatu.

Pár minút na to, ako s nápadom verejne prišla, ju už stovky ľudí, predovšetkým mužov, bombardovali správami o tom, že už prispeli. Kaylen uviedla, že už jej prišlo približne 20-tisíc správ a dala si tú námahu, aby každú jednu skontrolovala, a ak bola v poriadku, poslala svoju nahú fotku.

Vyjadrila sa, že dúfala, že vďaka svojmu zovňajšku vyzbiera pár tisíc dolárov, no absolútne nečakala, že v priebehu jedného jediného dňa sa jej podarí vyzbierať viac ako 100-tisíc a správ o tom, že ľudia prispeli, stále pribúda.

Odporúčané
Zuzana žije časť roka v Austrálii, časť na Slovensku a medzitým ešte aj cestuje. Prezradila, ako sa jej to podarilo Zuzana žije časť roka v Austrálii, časť na Slovensku a medzitým ešte aj cestuje. Prezradila, ako sa jej to podarilo 2. augusta 2023, 9:30

Na tragické dôsledky klimatických zmien reagujú aj mnohí známi Slováci. Na problematiku poukázali napríklad raper Separ či youtuberka Moma, ktorí vyzvali svojich followerov k aktivizmu.

Podporiť zvieratá v núdzi môže každý z nás. Stačí ísť na stránku neziskovej organizácie a vyplniť základné údaje. Samozrejme, nie každý si môže dovoliť prispieť trojcifernou čiastkou, je však potrebné uvedomiť si, že aj pár eur môže prispieť k budúcnosti našej planéty.

Domov
Zdieľať
Diskusia