Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2020, 11:00
Čas čítania 0:46
Peter Puterka

Aké slovenské rapové albumy môžeš očakávať v roku 2020? Na tieto módne trendy by si mal zabudnúť

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Sleduj prvé tohtoročné Freshnews.

 

Freshnews sú pevnou súčasťou nášho obsahu aj v roku 2020. Prvé tohtoročné vydanie začíname spolu so zľavou 50% na ročné či mesačné predplatné REFRESHER+. Ak chceš využiť akciu, ktorá platí len do 5.1.2020 (23:59), pri objednávaní predplatného použi zľavový kód HAPPY2020.

Pripravili sme zoznam najočakávanejších slovenských rapových albumov roku 2020. Čaká ťa veľa novej hudby, medzi ktorou nájdeš sólové albumy Separa aj Rytmusa. Vďaka relácii Backstage vieme, že Haha Crew sa spojí a vytvoria tak druhý spoločný album.

Čo sa dialo v posledných dňoch roku 2019? Hackeri získali Twitter účet Mariah Carey a napísali viacero ofenzívnych Tweetov. Pozreli sme sa aj na silvestrovské oslavy vo svete. V Sydney ohňostroj takmer zrušili kvôli požiarom, ktoré sužujú krajinu. Austrália už na boj proti požiarom nasadila armádu. Úplne iné problémy mal Pápež František, ktorý sa musel ospravedlniť po tom, čo buchol po ruke veriacu, ktorá ho nechcela pustiť. 

Poradíme ti aj na čo by si mal zabudnúť v móde. Sú to  skinny jeans, ladvinky cez rameno aj fast fashion. 

Vo filmoch ťa čaká horor Tiché miesto 2, ktoré chce nadviazať na úspech prvej časti. Dnes si už môžeš pozrieť trailer a tešiť sa na jeho premiéru. Sleduj Freshnews a uži si s nimi celý rok 2020. 

Domov
Zdieľať
Diskusia