Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2019, 17:58
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Bitkárkam z Košíc, ktoré sa pobili začiatkom roka, hrozilo väzenie. Nakoniec sa pred súd nepostavia

NEWS BITKA KOŠICE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Polícia za tento skutok ešte v januári obvinila z prečinu výtržníctva dve mladistvé osoby.

Začiatkom roka sa Instagramom šírili videá mladých dievčat, ako sa bili. Ľudia sa prizerali a natáčali si celý konflikt. Hovorilo sa o organizovanej skupine či dokonca o vstupnom 20 eur. Celé sa to malo diať neďaleko chátrajúcej budovy v Košiciach. Tieto informácie sa napokon nepotvrdili, dievčatá riešili osobný spor.

Odporúčané
V prípade dievčenskej bitky z Košíc už policajti obvinili dve osoby V prípade dievčenskej bitky z Košíc už policajti obvinili dve osoby 23. januára 2019, 16:40

Video je stále dostupné na Youtube. Na ňom je vidieť, ako sa spočiatku bijú dve dievčatá, dávajú si tvrdé kopance aj päste. Neskôr sa do konfliktu zapletie tretie dievča. Niekoľko videí zo stories má dohromady takmer 2 minúty.

Dievčatá vo veku 12, 15 a 16 rokov polícia vypátrala a spolu s prokuratúrou vyšetrovanie ukončila, informuje Markíza. Dvom starším bitkárkam hrozilo väzenie, konkrétne 6 mesiacov až 3 roky, no keďže sa priznali a v škole mali kladné hodnotenia, trestné stíhanie bolo zastavené a pred súd sa teda nepostavia. V skúšobnej dobe však musia viesť riadny život a podrobiť sa psychologickému poradenstvu.

Domov
Zdieľať
Diskusia