Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2019, 22:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenskú reportérku zasiahol do tváre puk, hrozilo, že nebude vidieť. Z nemocnice hlási, že je v poriadku

NEWS HOKEJ
Uložiť Uložené

Barbora Žiačiková bola v nesprávny čas na nesprávnom mieste – počas hokejového zápasu medzi striedačkami, kde nie je ochranné plexisklo.

Slovenská televízna reportérka Barbora Žiačiková pracujúca pre RTVS sa zúčastnila jedného z posledných zápasov najvyššej domácej hokejovej Tipsport Extraligy. Stretnutie sledovala z priestoru medzi striedačkami približne na úrovni stredovej červenej čiary, čo sa jej nakoniec stalo osudným. Na tomto mieste sa nenachádza plexisklo, a tak ju nemalo čo ochrániť pred pukom, ktorý jeden z hráčov nahadzoval z obranného pásma. 

Odporúčané
Slovenke niekto z podprsenky ukradol 200 eur, začal ju ohmatávať a potom s peniazmi utiekol Slovenke niekto z podprsenky ukradol 200 eur, začal ju ohmatávať a potom s peniazmi utiekol 11. decembra 2019, 17:09

Puk ju zasiahol vo veľkej rýchlosti do hlavy, konkrétne do oblasti práveho oka. Podľa iDNES mala zlomenú kosť, otras mozgu, podliatiny a taktiež oko zaliate krvou, nad ktorým má aj viditeľnú tržnú ranu. Samotná reportérka krátko po udalosti zverejnila fotografiu, lekári však vyjadrili obavy, či bude ešte vidieť a taktiež dbali na to, aby neprišla o mimické schopnosti tváre. 

Zdá sa, že v súčasnosti už je jej stav stabilizovaný a všetko je v poriadku. Žiačiková zverejnila na svojej sociálnej sieti aj fotografiu na svojej sociálnej sieti, kde v popise konštatuje, že čoskoro bude späť v stopercentnom stave.  

 

Domov
Zdieľať
Diskusia