Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2019, 17:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenke niekto z podprsenky ukradol 200 eur, začal ju ohmatávať a potom s peniazmi utiekol

NEWS KRÁDEŽ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ide o snáď ešte bizarnejší prípad ako keď nedávno niekto ukradol z auta Opel Astra pol milióna eur.

Slovenská polícia na Facebooku informuje o ďalšej bizarnej krádeži, ktorá sa tentokrát udiala v Nitre. Podľa dostupných informácií si 30-ročná žena z nejasných dôvodov vložila namiesto peňaženky do podprsenky 199 eur. „Keď ráno vychádzala z paneláku, tak ju pri vchode oslovila neznáma osoba a začala ju ohmatávať. Bez ohľadu na intímne miesto sa táto osoba mala zmocniť zaujímavo ukrytých peňazí a z miesta činu ušla.“ píšu policajti na sociálnej sieti.

Vyšetrovateľ už začal v tejto veci aj trestné stíhanie, logických otázok sa vynára hneď niekoľko. Prečo si žena vložila do podprsenky aj drobné peniaze, keďže nešlo o okrúhlu sumu, ako zlodej vedel, že má ohmatať práve túto ženu a ako sa mu podarilo peňazí zmocniť, keďže je zima a predpokladáme, že mala okradnutá na sebe aspoň nejaké iné oblečenie ako podprsenku. 

Odporúčané
Slovák mal v aute Opel Astra 537-tisíc eur v hotovosti v taškách. Keď menil defekt, niekto mu ich ukradol za bieleho dňa Slovák mal v aute Opel Astra 537-tisíc eur v hotovosti v taškách. Keď menil defekt, niekto mu ich ukradol za bieleho dňa 4. decembra 2019, 15:17

Nie je ani isté, prečo sa žena ohmatávať nechala a kto je vlastne páchateľom. Polícia zatiaľ informuje, že preveruje aj dôveryhodnosť príbehu, a tak bude zaujímavé, či sa jej podarí nájsť aspoň na jednu z našich otázok relevantnú odpoveď. 

Podobne neuveriteľný prípad sa udial aj pred niekoľkými dňami v Bratislave, kde niekto z auta Opel Astra ukradol viac ako 500-tisíc eur v hotovosti počas toho, ako vodič vymieňal koleso s defektom. Ani v tomto prípade nebolo jasné, ako mohol zlodej vedieť, že sa mu oplatí kradnúť a prečo mal niekto v Opli Astra toľko peňazí. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia