Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 12:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

2-ročný chlapec chcel z horiaceho domu zachrániť šteniatko. Obaja však na mieste zhoreli

NEWS DIEŤA PES
Uložiť Uložené

Rodičia zbierajú peniaze na pohreb ich zosnulého dieťaťa.

2-ročný chlapec menom Loki z amerického mesta Gentry prišiel o život po tom, ako sa z horiaceho domu pokúsil zachrániť šteniatko. Rodičia Kurtis a Caitlin spolu s dieťaťom vybehli na ulicu a žiadali susedov o pomoc, objasňuje situáciu Metro.

V panike si však nevšimli, že sa malý Loki vrátil naspäť do horiaceho pekla. 2-ročné dieťa a pes nakoniec v dome zhoreli. Požiar mal údajne vzniknúť kvôli elektrickej poruche.

Vieme, že si už doma a zabíja nás, že si musel odísť tak skoro. Ale mama a ocko a všetci tvoji súrodenci ťa nesmierne milujú,“ píšu na Facebooku o svojom zosnulom synovi Kurtis a Caitlin.

Okrem dieťaťa však rodičia prišli taktiež o celý dom. Na internete bola preto spustená verejná zbierka, kde môžu ľudia trúchliacim rodičom finančne pomôcť. Do zbierky sa doposiaľ zapojilo 10 osôb, ktorí poslali približne 550 €. 

Druhá zbierka sa týka priamo výdavkov na pohreb malého chlapca. Do nej sa prispelo väčšou sumou, a to približne 915 € odoslaných dvadsiatimi ľuďmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia