Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019 o 22:10
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Video zachytáva kuriózny moment, ako zákazník supermarketu okráda ozbrojeného lupiča, ktorý práve vykráda obchod

ZAUJÍMAVOSTI LÚPEŽ
Uložiť Uložené

Zákazník sa pohyboval ako had a lupič si ho všimol až keď odchádzal.

Nemotorných zlodejíčkov, kapsárov a švindliarov sme už na videách videli neúrekom. Snažia sa spáchať dokonalý zločin, no nakoniec sú celému internetu na smiech. Občas sa však nájdu aj takí, z ktorých si človek ide oči vyočiť. Pravou ukážkou je lúpež v supermarkete v Južnej Afrike.

Odporúčané
Najhorší slovenský zlodej? Video zaznamenáva neúspešnú lúpež, po ktorej páchateľ utekal kade ľahšie Najhorší slovenský zlodej? Video zaznamenáva neúspešnú lúpež, po ktorej páchateľ utekal kade ľahšie 27. novembra 2019 o 14:51

Muž vošiel so zbraňou v ruke do obchodu a vypýtal si peniaze. Zbraňou mieril na personál a sústreďoval sa na svoj lup. V tom prišiel zákazník a plazil sa popri mužovi, ktorý v ruke držal zbraň. Chcel sa nenápadne prešmyknúť von zo supermarketu.

No a ako sa tak plazil, pozbieral peniaze, ktoré lúpežníkovi popadali na zem. Ten si nič nevšimol, a to napriek tomu, že sa pohyboval priamo vedľa neho. Lúpežník si ho všimol až keď vyšiel z obchodu, vtedy naňho nakrátko zazrel. Nevenoval mu však pozornosť a ďalej sa venoval peniazom. Kurióznu situáciu nasnímala kamera.

30-sekundové video sa objavilo na sociálnej sieti, má stovky zdieľaní a tisíce lajkov. Ľudia v komentároch trefne poznamenali, že sa jedná o lúpež počas lúpeže. 

Počas kontroverzného prepadnutia za denného svetla nebol nikto zranený. Polícia prípad naďalej vyšetruje, zatiaľ nikoho nezatkli. Lúpež sa odohrala 15. novembra v provincii Gauteng približne o 15:00, píše Sky News s odvolaním sa na News24.

Domov
Zdieľať
Diskusia