Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2019, 11:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na internet nahral video, kde vraždí mačiatka, potom zabil aj človeka. Netflix nám ukáže vraha menom Luka Magnotta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bizarný prípad vraha, na ktorého si prostredníctvom seriálu posvietil streamovací gigant Netflix.

Netflix nám už doposiaľ priniesol hneď niekoľko skvelých dokumentárnych projektov z kriminálneho prostredia. Z posledného obdobia si pripomeňme seriál o procese s údajným nacistickým dozorcom The Devil Next Door či úspešný Making a Murderer.

Novinka s podivným názvom Don't F**k With Cats: Hunting An Internet Killer je ale mierne odlišná. V rámci počtu epizód bude so svojimi tromi časťami značne kratšia, no najväčšiu odlišnosť od menovaných projektov bude predstavovať najmä osoba v centre pozornosti – vrah Luka Magnotta.

Na internet nahral video, kde vraždí mačiatka, potom zabil aj človeka. Netflix nám ukáže vraha menom Luka Magnotta
Zdroj: Netflix / screenshot

Jeho bizarný prípad budeme sledovať od roku 2010, keď sa na internet objavilo video, kde Luka vraždí dvojicu mačiatok. Pri zabíjaní nevinných zvierat to však neskončilo. 2 roky po danej udalosti Magnottu odsúdili za brutálnu vraždu čínskeho študenta Jun Lina.

Po jeho stopách sa prostredníctvom troch dielov Don't F**k With Cats: Hunting An Internet Killer vydáva partia amatérskych detektívov. Vraha nakoniec vypátrali v istej berlínskej kaviarni. 

O projekt sa z postu režiséra postaral Mark Lewis (Silk Road: Drugs, Death And The Dark Web), ktorý svoj výtvor pre Deadline prirovnal k autentickému thrilleru z reálneho sveta s rôznymi neočakávanými zvratmi. Don't F**k With Cats: Hunting An Internet Killer budeš môcť na Netflixe sledovať už od 18. decembra 2019.

Odporúčané
Sátorovci boli brutálni, člena gangu popravili pri močení, rozrezali ho a telo pomleli v mlynčeku na mäso Sátorovci boli brutálni, člena gangu popravili pri močení, rozrezali ho a telo pomleli v mlynčeku na mäso 29. októbra 2019, 10:34
Domov
Zdieľať
Diskusia