Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2019, 19:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strávili sme jeden deň s Pil Cm: Stratil kľúče od auta a zobral nás do neobjavenej jaskyne

REFRESHER PIL C
Uložiť Uložené

Vychutnaj si ďalší Refresher Vlog, v ktorom sme tentokrát strávili jeden celý deň s Pil Cm tesne pred vydaním jeho tretieho sólového albumu.

Ešte predtým, ako oficiálne uzrel svetlo sveta Pil Cho tretí sólový album, sme s ním strávili jeden celý deň, počas ktorého absolvoval okrem bežných aktivít natáčanie snippetu na jednej z lokalít. Budeš mať možnosť vidieť, čo hlava Comebackgangu bežne robí, kam chodí jesť aj cvičiť a kde nakupuje. Ako už býva zvykom, nevyhli sme sa ani vtipným momentom a tiež nepríjemnosti, keď sa Pil Cmu podarilo na pár metroch štvorcových stratiť kľúče od auta. 

Desaťminútovým vlogom ťa už tradične prevedie náš moderátor Šajmo, vďaka ktorému sa dozvieš aj to, ako zvyčajne prebieha točenie videoklipov a čo nám o albume prezradil Special Beatz. Aj keď, už tradične, len veľmi stručne. Boli sme sa pozrieť aj v grafickom štúdiu, kde vznikal cover albumu.

Dnes je už projekt 2086 oficiálne vonku a môžeš si ho vypočuť na všetkých streamovacích platformách a YouTube a stále aj objednať. Snáď už môžeme prezradiť, že žiadny československý interpret zatiaľ nezaznamenal také čísla počúvanosti na Spotify a Apple Music, s prihliadnutím na Pil Cho dvojročnú odmlku je to však pochopiteľné. 

Odporúčané
Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) 3. novembra 2019, 13:15
Domov
Zdieľať
Diskusia