Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 12:34
Čas čítania 0:00
Martina T.

Holenie brady už nie je výsostne pánskou záležitosťou. Exfarmárka Jana Hrmová nám ukázala ako sa správne zbaviť ochlpenia tváre

MÓDA HOLENIE TVÁR
Uložiť Uložené

Video s detailným postupom holenia tváre sa stalo po pár dňoch virálnym hitom.

Ak si si myslela, že holenie tváre je výhradne pre chlapov, musíme ťa vyviesť z omylu. Jana Hrmová, momentálne beauty youtuberka, korá sa pred niekoľkými rokmi zviditeľnila v reality show, si ju totiž holí už tri roky, a to častejšie ako väčšina chlapov. Jej najnovšie video nesie názov "Ako si holím tvár" a za niekoľko dní dosiahlo vyše 150 tisíc videní. Janka nám na začiatku takmer 15 minútového videa vysvetľuje, že s holením začala preto, lebo jej kamarát povedal, že ma "tvár ako broskyňa", narážajúc na známu pesničku od Elánu. Po dôkladnom preskúmaní svojej tváre zistila, že kamarát mal pravdu a tak si jednoducho začala holiť tvár, krk aj uši.

Vo videu vysvetľuje mnoho výhod holenia napríklad, že bez neho náš make-up nikdy nebude vyzerať tak dokonale a sviežo, pretože chĺpky na tvári vrhajú tieň. Alebo že si zároveň s holením robíme aj peeling, takže naša koža starne pomalšie. Holenie vraj stačí praktizovať 2-3 krát do mesiaca, ale hladký efekt vydrží len tri dni. 

Aj keď je holenie tváre pre slečny na Slovensku pravdepodobne novinkou, v Amerike je tento bizarný trend známy už pár rokov. A čo si o tom myslíš ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia