Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2019, 9:05
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Takto vyzerá pokračovanie legendárnej hry Age of Empires. Štvrtý diel predstavili v krátkom gameplay

TECH AGE OF EMPIRES IV MICROSOFT
Uložiť Uložené

Konečne môžeme vidieť, ako hra bude vyzerať.

Microsoft už pár dní dával najavo, že sa chystá ukázať niečo veľké. Nakoniec sme sa dočkali a po 14-tich rokoch je isté, že môžeme očakávať nový diel legendárnej strategickej hry Age of Empires. Ak si fanúšikom tejto hry, zrejme ti je známy aj legendárny cheat how do you turn this on, vďaka ktorému si dostal špeciálnu jednotku v podobe auta Cobra a bol si prakticky neporaziteľný.

Odporúčané
Age of Empires 2 dostáva remastrovanú 4K verziu, vyjde už v novembri Age of Empires 2 dostáva remastrovanú 4K verziu, vyjde už v novembri 22. augusta 2019, 11:34

Ak si ale čakal veľký trailer, zrejme budeš sklamaný. Vývojári nám totiž  ukázali len krátke minútové video. Navyše, veľa v ňom ani nie je. Ukázali nám krátky boj jednotiek, vieme približne, do akého obdobia je hra zasadená a máme akú-takú predstavu, ako bude vyzerať hra po grafickej stránke. To je tak všetko.

Prvý dojem taktiež nie je dychberúci. Hra totiž pôsobí strojene a umelo, väčšina jednotiek sa pohybuje rovnako a grafici si vybrali pestré farby. Hra sa teda zrejme nebude ani snažiť priblížiť sa realite a vybrala si ľahšiu cestu. 

V hre určite uvidíme Mongolov a Angličanov, viac toho zatiaľ nevieme. Hru vyvíja štúdio Relic Entertainment. Spolu s AoE4  nám ukázali aj nový trailer na Age of Empires II: Definitive Edition. Modré auto teda budeš môcť opäť prevetrať.

Domov
Zdieľať
Diskusia