Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2019, 10:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenky pózovali nahé na výstave ženských tiel, Pil C zbúral internet

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba množstvo noviniek zo sveta hudby, filmov, technológií aj hier.

Najznámejší priekopníci pomyselnej novej vlny v súčasnosti milo prekvapujú svojich fanúšikov novými projektmi. Len pred pár dňami prišiel s novým EP Zayo a dočkali sme sa tiež zverejnenia ukážok všetkých skladieb v podaní Pil Cho. O jeho tretie sólo bol taký obrovský záujem, že na niekoľko desiatok minút zhodil stránku Ruka Hore, kde sa dal originál predobjednať. V súčasnosti je už všetko v poriadku a hlava Comebackgangu má na konte niekoľkonásobnú platinu.

V nových Freshnews sme sa pozreli aj na novinky zo sveta technológií, ktorým v posledných dňoch rezonujú v prvom rade slúchadlá AirPods Pro. Tie sa už dokonca dostali do predaja a my sa pozrieme na to, čo na nich hovoria recenzenti. Na svoje si prídu aj fanúšikovia filmov. 

Dozvieš sa tiež, ako to vyzeralo na výstave nahých ženských tiel v Bratislave a čo nám prezradili samotné hlavné aktérky, ktoré nechali neznámych mužov aj ženy, aby sa ich dotýkali. Uvidíš tiež, ako to vyzera v najslávnejšom pivovare v Česku a na Slovensku. 

Odporúčané
Pil C rapuje z rómskej osady, z jaskyne, z kostola aj z Vysokých Tatier. Sleduj ukážky všetkých skladieb aj s krátkymi videoklipmi Pil C rapuje z rómskej osady, z jaskyne, z kostola aj z Vysokých Tatier. Sleduj ukážky všetkých skladieb aj s krátkymi videoklipmi 28. októbra 2019, 19:52
Domov
Zdieľať
Diskusia