Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2019, 19:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Venčenie z okna a problémy so zbieraním exkrementov. Týchto psíčkarov si stretol aj ty

NEWS NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Naked Bananas si tentokrát posvietili na majiteľov štvornohých miláčikov.

Trojica v súčasnosti najaktívnejších slovenských youtuberov prichádza s ďalším videom zo série stereotypov, pričom si tentokrát posvietili na majiteľov domácich zvierat. Tí sa dajú zaradiť do niekoľkých základných skupín, veľa z nich aj do viacerých naraz. Či už sú to lenivci, ktorým sa nechce chodiť venčiť von alebo zdvorilí diskutéri schopní viesť diskusie o psíkoch aj niekoľko minút, Naked Bananas určite trafili do čierneho. 

Nechýba ani znázornenie tých, ktorí si pri venčení zabudnú zobrať obal na exkrementy a, samozrejme, aj prehnaných milovníkov. Takých, ktorí svojich štvornohých miláčikov oblizujú viac, ako by bolo zdravé a tiež tých, čo ich nosia na rukách alebo v taškách. 

Pochopiteľne, chalani z Naked Banans v niektorých prípadoch zachádzajú do extrémov, v žiadnom prípade si to však neodniesli zvieratká a každý záber vznikol len v rámci srandy. 

Odporúčané
Naked Bananas ukazujú, ako zháňajú byt vagoši. Prichádzajú na kradnutom bicykli, vyjednávajú a kradnú hliník Naked Bananas ukazujú, ako zháňajú byt vagoši. Prichádzajú na kradnutom bicykli, vyjednávajú a kradnú hliník 16. októbra 2019, 23:22
Domov
Zdieľať
Diskusia