Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2019, 23:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Naked Bananas ukazujú, ako zháňajú byt vagoši. Prichádzajú na kradnutom bicykli, vyjednávajú a kradnú hliník

OSOBNOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Chalani z Naked Bananas vtipne stvárnili situáciu, keď prídu nevychovaní vagoši na prehliadku bytu kvôli prenájmu.

Niet aktívnejších youtuberov ako práve Naked Bananas, ktorí dlhodobo servírujú svojim fanúšikom videá v týždňových intervaloch. V aktuálnej novinke sa rozhodli zinscenovať situáciu, keď si nevychovaní vagoši hľadajú podnájom a musia absolvovať obhliadku so submisívnym realitným maklérom.

Prichádzajú na ukradnutom bicykli a hneď na úvod dávajú maklérovi pocítiť, že to nebude mať ľahké. V byte sa pýtajú na boxerský mech a ring, chcú zľavu, kradnú hliníkový príbor a močia na balkóne. Samozrejme, ide len o vtipnú paródiu, niektoré situácie si však dokážeme veľmi živo predstaviť aj v realite. 

Keď video dopozeráš do úplného konca, dozvieš sa, že vagoši si v skutočnosti vôbec nechceli byt prenajať a cieľ návštevy bol úplne iný. No a pre autentickosť chalani celú prehliadku komentujú a opisujú svoje pocity. 

Odporúčané
Keď ťa kamarát nechá rozprávať sa s niekým, koho nepoznáš. Naked Bananas napodobňujú najtrápnejšie situácie v živote človeka Keď ťa kamarát nechá rozprávať sa s niekým, koho nepoznáš. Naked Bananas napodobňujú najtrápnejšie situácie v živote človeka 30. septembra 2019, 20:28
Domov
Zdieľať
Diskusia