Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2015, 19:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Arnie pumpuje svaly, ale aj očakávania divákov s novými zábermi pre Terminátora

FILMY A SERIÁLY TERMINÁTOR GENISYS
Uložiť Uložené

Vyše minúta záberov, z ktorých minimálne polovica ešte neuzrela svetlo sveta, prichádza Schwarzenegger so svojim povestným: I’ll be back.

Len predvčerom nás rakúsko-americký kulturista, herec a bývalý politik potešil prvou, a vcelku slušnou ukážkou k zombie akčnej dráme Maggie, no a dnes už opäť zachraňuje svet pred Skynetom v prvom TV spote pre Terminator: Genisys. Ide o azda najlepšie promo video, na aké sa doteraz Paramount zmohlo, takže nám to dodáva štipku nádeje, že to predsa len režisér Alan Taylor (Thor: The Dark World) a scenáristi Laeta Kalogridis (Shutter Island) a Patrick Lussier (nič relevantné) až tak nezmrvili. Stále ale ostáva dúfať, že sa nedočkáme príliš veľkého množstva klišé scén, ako i logických trhlín, ktorých potenciál výskytu je pri sci-fi žánri venujúcemu sa cestovaniu v čase až nadmieru vysoký. 

Obsadenie číta mená ako Arnold SchwarzeneggerEmilia Clarke (Khaleesi), Jason Clarke (Planéta opíc a Zero Dark Thirty), J.K. Simmons (otec Juno alebo J.J. Jamesom zo starého Spider-Mana), Jai Courtney (ten čo hral vDie Hard 4 s Rytmusom) a mnoho ďalších bojujúcich s neporaziteľnými strojmi.

Arnie pumpuje svaly, ale aj očakávania divákov s novými zábermi pre Terminátora

Aby sme však boli špecifickejší. Po udalostiach z nedoceneného Salvation boj so strojmi pokračuje v bode, kedy majú ľudia prvý krát reálnu šancu zvíťaziť pod vedením Johna Connora (Jason Clarke). Ten si však potrebuje pomôcť s cestovaním v čase (nečakane) a tak opäť posiela Kylea Reesea (Jai Courtney) aby zvrátil katastrofu záchranou Sarah Connor. Tú tu ochraňuje nikto iný, než preprogramovaná T-800 s už nie až tak rakúskym prízvukom, zatiaľ čo im je v stopách zvedavý detektív (J.K. Simmons) sledujúci záhadné vraždy súvisiace s vojnou so strojmi (čo on samozrejme nevie) už vyše tri desaťročia. Terminátora s podtitulom Genisys sa dočkáme 1. júla 2015. Nasledovať budú ďalšie dve časti a to 19. mája 2017, respektíve 19. júna 2018. 

Domov
Zdieľať
Diskusia