Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2015, 17:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zach Galifianakis hviezdi v novej komédii, v ktorej ukradne banke 17 miliónov dolárov

FILMY A SERIÁLY KOMÉDIA
Uložiť Uložené

Hviezda Hangover či Due Date, Zach Galifianakis, sa po značnom schudnutí objaví v komédii Masterminds. V nej spoločne s Kristen Wiig vykradnú banku.

Zach Galifianakis hviezdi v novej komédii, v ktorej ukradne banke 17 miliónov dolárov

Peter Marcin Zach Galifianakis nás už presvedčil, že keď to strýčko Hollywood potrebuje, dokáže zahrať aj na vážnejšiu nôtu, o čom svedčí dráma It's Kind of a Funny Story (Niečo ako komédia). Jeho prioritný žáner je a aj naďalej bude komédia, v ktorej mu to ale ide báječne. Dá sa povedať, že do každej svojej komediálnej postavy vloží niečo z Alana (Hangover/Vo štvorici po opici), čo, nakoniec, vôbec nie je na škodu. Aj tak ide len o komédiu, a rozoberať v nej Galifianakisov herecký presah význam nemá, stačí, že nás bude rozosmievať. A vyzerá to tak, že sa mu to bude dariť aj naďalej, aj keď rozhodne nie v tej najinteligentnejšej a už vôbec nie originálnej forme. 

Už v auguste totiž dorazí do kín Masterminds, príbeh založený na skutočných udalostiach hovorí o Davidovi Ghanttovi, vodičovi obrneného vozidla prepravujúceho milióny dolárov. Jeho stereotypný život narúša iba jeho „láska“, kolegyňa Kelly Campbell. Tá ho navedie na tupo naplánovanú a nereálnu lúpež 17 miliónov dolárov. Spoja sa preto s „prvotriednymi“ zlodejmi, a tak to aj dopadne. Prídu o peniaze, a čo sa bude diať potom, už zistíte z traileru. Ten ponúka pár vtipných, pár klišé a trápnych scén, no občas aj nejaký ten záblesk nádeje. 

Režíruje Jared Hess (Napoleon DynamiteNacho Libre) a o scenár sa postaral aj Danny McBride. Hrajú Kristen Wiig, Zach Galifianakis, Ken Marino, Owen Wilson, Jason Sudeikis a ďalší. Ako som už spomínal, komédiu Masterminds uvidíme v kinách v auguste, konkrétne v jeho 13. dni. 

Zach Galifianakis hviezdi v novej komédii, v ktorej ukradne banke 17 miliónov dolárov

Domov
Zdieľať
Diskusia