Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2015, 23:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bonusové zábery pre Mad Maxa ukazujú na rozdiely a kontinuitu trilógie s Melom Gibsonom

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

Režisér George Miller sľubuje, že vo filme uvidíme viac praktických, než digitálnych trikov.

George Miller tak trochu prekvapil a nie som si celkom istý, či aj nezaklamal, keď pre portál Entertainment Weekly povedal, že Mad Max: Fury Road sa sústredí na praktické efekty miesto tých digitálnych. Pôvodná trilógia s Melom Gibsonom nám dáva nádej, že to môže byť skutočne pravda, no zverejnené trailery hovoria o niečom inom. Pravda bude teda niekde medzi tým. Prečo sa ale v ponúknutých záberoch tak málo hovorí? Dialógov bude totižto menej než CGI. Miller chcel od začiatku natočiť lineárnu akčnú jazdu, z ktorej sa do finále dostalo 110 minút nepretržitého napätia, chaosu a deštrukcie. Postavy sa údajne predstavia práve v týchto sekvenciách. A my sa už nevieme dočkať premiéry 14. mája. Viac informácií nájdete tu.

Video nižšie zobrazuje krásny prechod z pôvodnej trilógie, v ktorej hral Maxa Mel Gibson. Ak sa bojíte, že Max sa ďalších častí nedočká, poteším vás správou, že Tom Hardy je upísaný pre ďalšie 3 pokračovania. Stačí len, aby snímka v kinách uspela, čo bude s Ratingom R tvrdý oriešok. Hardy ale do kina prilákať divákov vie, aj keď, na druhej strane, myslím, že tie geniálne trailery to tentoraz urobili za neho. Bez ďalších zbytočných rečí, sledujte niečo vyše dvoch minút a dajte nám vedieť, čo si o tomto počine myslíte a či zájdete do kina.

Domov
Zdieľať
Diskusia