Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2015, 18:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Miesto sólovky dostaneme tímovku Green Lantern Corps s viacerými hrdinami

FILMY A SERIÁLY DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Warner odhalil, že miesto jedného Green Lanterna uvidíme celý tím, a teda Green Lantern Corps, akúsi galaktickú políciu. Kto si teda zahrá?

Veľmi elegantné riešenie. DC sa bude snažiť do svojich filmov dostať čo najviac známych tvárí, a tak sa miesto jedného Green Lanterna dočkáme hneď viacerých. Prví dvaja by sa mohli objaviť už v Justice League (Part 1 alebo Part 2). Mali by nimi byť Hal Jordan (zahrať by si ho mal Chris Pine) a John Stewart (o rolu sa už dlhú dobu snaží Tyrese Gibson), dvaja najobľúbenejší a najznámejší Green Lanternovia. Tento hrdina je totiž zameniteľný. 

Schopnosti Green Lanterna tkvú v čarovných prsteňoch, ktoré im dávajú moc vytvoriť mysľou hocijaké predmety akejkoľvek veľkosti a tvaru. Ak prsteň Lanternovi odoberiete, o svoje schopnosti príde. Logicky sa tak striedali ľudia (a mimozemšťania) s týmito schopnosťami. Vo filme a v DCCU si tak ľudia prídu na svoje, bude pritom jedno ktorého Lanterna majú najradšej. V Samotnej sólovke, ktorú uvidíme až o 5 rokov (18. 6. 2020) by sme potom mali uvidieť nie dvoch, ale rovno celý tím Green Lantern Corps, akýchsi galaktických strážcov poriadku. Snímka ponesie aj rovnomenný názov, a teda Green Lantern Corps.

Domov
Zdieľať
Diskusia