Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2015, 23:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Gambit s Channingom Tatumom v hlavnej role začína odhaľovať prvé detaily

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kde sa bude natáčať, koľko bude film stáť, aké postavy štúdio hľadá a mnoho ďalšieho sa dozvieš práve v našom článku.

O tom, že 20th Century Fox pripravuje nový samostatný spin-off film Gambit už nejaký čas vieme. Na poslednom Comic-Con v San Diegu nám bol uvedený hlavný protagonista Channing Tatum v roli Remyho LeBeau (Gambit), pravdepodobne logo filmu, ktoré mal Tatum na svojom tričku, dátum premiéry (7. október 2016), no a dávnejšie už vieme, že na režisérsku stoličku si sadne Rupert Wyatt, ktorého poznáme najmä vďaka Rise of the Planet of the Apes. Scénar si zas na starosť vezme Josh Zetumer (RoboCop).

Doposiaľ sme si s týmito informáciami museli vystačiť, ale to už neplatí. Na svet sa dostali prvé správy o produkcii a taktiež aj o rozšírenom castingu  pre film. Natáčať by sa malo v americkej Louisiane (podľa jedného zdroja priamo v New Orleans), odkiaľ Gambit  práve pochádza. Ďalším dôvodom výberu tejto lokácie môže taktiež byť, že tento štát je filmármi vyhľadávaný kvôli daňovým úľavám. Do Gambita sa vo Foxe rozhodli investovať, podľa dostupných informácii, až niečo cez 150 miliónov dolárov!   Už len táto suma nám dokazuje, že nepôjde o žiaden menší film, ale regulárny blockbuster. Gambit teda rozhodne nechce nič ponechať náhode. Natáčanie by sa malo začať v októbri tohto roku (13. 10. 2015) a jeho  ukončenie je naplánované na február 2016.

Kto stvárni hlavnú rolu už vieme, no začínajú sa hľadať taktiež predstavitelia ďalších rol.

Podobne ako začiatkom roka v prípade Deadpoola, kedy sa objavil online zoznam jednotlivých postav pod krycími menami, tak podobný zoznam sa nám objavil aj teraz v prípade Gambita. O ktoré postavy z komiksu ide zatiaľ môžeme iba tipovať. Nasledovný zoznam vyzerá takto:

  • Louis - Muž akejkoľvek farby pleti, 40-50 rokov, inteligentný elegán. Príťažlivý podnikateľ s nečakanou temnou stránkou.
  • Vera - Žena akejkoľvek farby pleti, cez dvadsaťpäť až tesne cez tridsať rokov. Krásna, múdra, tvrdá, vášnivá a nepredvídateľná.
  • Wes - Muž akejkoľvek farby pleti, zhruba od 25 do 35 rokov. Ambiciózny, ale slaboch. Oduševnený a citlivý.
  • Fritz - Muž akejkoľvek farby pleti, medzi 40 a 50 rokov. Profesionálny zlodej, charizmatický podvodník. Vrelý, ale nie je radno mu dôverovať.
  • Nash - Muž akejkoľvek farby pleti, cez dvadsaťpäť až tesne cez tridsať rokov. Nebezpečná hrozba, dedič matkinho podniku, zlomyseľný.
  • Willhelm - Muž akejkoľvek farby pleti, tridsiatnik. Nebezpečný pouličné kriminálnik. Vždy sa postaví za svojich priateľov a rodinu. Nesmierne lojálni a násilnícky.
  • Gary - Muž akejkoľvek farby pleti, cez dvadsaťpäť až tesne cez tridsať rokov. Jednoduchšie, pasívne.
  • Nonna - Žena akejkoľvek farby pleti, zhruba od dvadsaťpäť do tridsiatich rokov. Upätá, z korporátneho prostredia, zlomyseľná, sexuálna.
  • Joe - Muž akejkoľvek farby pleti, tridsiatnik. Nájomný zabijak. Čierna ovca rodiny z chudobnejších pomerov.
  • Ben - Muž akejkoľvek farby pleti, medzi dvadsiatimi a tridsiatimi rokmi. Sotva dospelý, chlapec z ulice, nespokojný outsider, sirota.
  • Boris - Muž, Hispánec, medzi dvadsiatimi a tridsiatimi rokmi. Očarujúce, pohľadný a nebezpečný.
  • Clarissa - Žena, miešanka, 10-12 rokov. Ako z iného sveta, s výraznou mimikou.
  • Wolfgang - Muž, presvedčivo francúzsky, štyridsiatnik. Francúzsky zločinec, Musí hovoriť plynule po francúzsky.
  • Howard - Muž, beloch, päťdesiatnik. Distingvovaný európsky mafián, hovorí plynule po francúzsky.

Dá sa predpokladať, že sa vo filme objaví Gambitova láska Bella Donna, jej krycie meno by mohlo byť Vera. Taktiež jeho adoptívny otec Jean-Luc Lebeau, ten by sa zas mohol skrývať pod menom Howard. Všetko sú to zatiaľ iba dohady, ale pokojne sa svojimi úvahami podeľte s nami v komentároch. Možno sa vám podarí odkryť identitu ďalších postáv.

Od premiéry nás síce delí ešte viac ako rok, ale je možné, že už začiatkom budúceho roku sa dočkáme prvého teaseru alebo traileru a ešte predtým sa určite dozvieme celé herecké obsadenie a veľa ďalších noviniek. Fox si od tohto projektu sľubuje veľa, o čom svedčí aj rozpočet, ktorý sa rozhodli investovať do produkcie. Tak veríme, že to všetci zodpovední zvládnu na jednotku a Gambit nás v októbri budúceho roka nesklame. O ďalších novinkách vás budeme samozrejme informovať.  

Domov
Zdieľať
Diskusia